Hvordan bygge en skygge boks personvern gjerde

February 1

Hvordan bygge en skygge boks personvern gjerde. Gjerder kommer i mange forskjellige stiler, men flotteste gjerdet er skyggen boksen personvern gjerde. De gir tilstrekkelig personvern fra naboene mens du ser profesjonelle og attraktive. Du kan kjøpe deler av gjerdet å installere, men bygge en selv er faktisk ganske lett.

Instruksjoner

•Bruk en undersøkelse av din hjem å bestemme dimensjonene på hagen din. Du trenger omtrent 24 1-av-6 pickets per 8-fots seksjon pluss tre 2-av-4s bruke som stringere. Du installerer et 4-ganger-4 innlegg hver 8 føtter, så beregne behov. Sørg for å kjøpe trykkbehandlet tre; Pine er populære.

•Dig dine innlegg hull. Du kan bruke en håndholdt innlegg hull digger hvis du ikke har for mange hull å grave; leie en skrue er mer effektivt hvis hagen din er stor. Må du grave hullene hver 8 føtter og minst 18 inches dyp.

•Mix opp en rask-innstillingen betong. Følg instruksjonene på bag. Plassere et 4-ganger-4 innlegg i et av hullene, tamp den og hell noen konkrete i hullet. Bruk et nivå innlegget skal lodd og holde det på plass for omtrent et minutt. Flytte til neste hullet og gjenta. Når du er ferdig, kuttet innlegg til en høyde på 5 fot 10 inches over bakken. Fylle hullene med skitt når betongen angir.

•Nail opp din stringere. Bruke 10d neglene og din spikerpistol for å legge dem til ytterkantene av innleggene, kontrollerer at de er nivå. Nail det lavere stringer i en høyde av en fot fra bakkenivå; den øverste stringer går 1 fot under toppen av innlegg. Splitte forskjellen og spikre opp din tredje stringer i midten. De bør overlapper 4-ganger-4 innlegg 2 inches på hver ende.

•Sett guide pickets. Starter på innsiden av gjerdet, rumpe din første plukket opp mot 4 av 4 innlegget (det vil holde seg over innlegget om lag 2 inches); Kontroller at det er plumb og nagle det ved 6d negler. Hoppe over et innlegg og nagle en annen plukket på samme høyde mot de neste 4-ganger-4 (neste innlegg skal være 16 fot unna). Kjøre en undervist streng mellom innleggene til kontroller pickets er installert på samme høyde helt over.

•Skjære en avstand av skrap tre; klippe den 4 inches bredt. Bruk dette til å vite hvor å henge din neste plukket. Sette avstandsstykket mot den første plukket du hang og deretter rumpe din neste plukket opp mot mellomlegget. Kontroller kontroller plukket er lodd og spikre det til stringere. Fortsett på denne måten av gjerdet.

•Gå til utsiden av gjerdet og gjenta trinn 5 og trinn 6. Flekker eller male gjerdet hvis du ønsker.