Hvordan bygge en skjermen dekke for en utenfor pumpe

January 17

En pumpe slutter å virke hvis det fastkjørte med rusk. Dette skyldes mer sannsynlig med en utendørs pumpe blader, gress og søppel som får blåst inn i pumpen av vinden. En skjermet pumpe cover lindrer problemet ved å danne en barriere mellom pumpen og rusk kommer i nærheten. Mens profesjonelt skjermer er tilgjengelige i butikker for dette formålet, lage din egen sparer du penger og krever ikke mye tid.

Instruksjoner

•Measure størrelsen på pumpen slik at du vet hvor stor å gjøre skjermen. Mange pumper er i kapslinger gravd ut i bakken, så bruk et målebånd for å måle størrelsen på åpningen.

•Drill sammen et bilde som er litt større enn i pumpehuset. Bruk kryssfiner planker minst 1 tomme tykk. Tykkelsen gir både vekt og holdbarhet så skjermen holder seg på plass og rammen ikke bryter. Enten kuttet plankene bruker selv en sirkelsag eller få pre-cut planker fra en jernvarehandel. Bore to skruene i hver ende av plankene til å holde dem sammen til en firkant.

•Unroll en skjerm over rammen og stifte det i stedet bruker en konstruksjon stiftemaskin. Sett en stift noen inches slik skjermen ikke trekker løs. Stift skjermen hele veien rundt rammen for best resultat.

•Skjære noen overflødig screening rundt rammen ved hjelp av saks. Dette hindrer skjermen snagging rusk som det blåser av og også gjør det mindre sannsynlig at skjermen vil trekke bort fra rammen.