Hvordan bygge en skifer terrasse

December 5

Hvordan bygge en skifer terrasse

Skifer er en utendørs landscaper's perfekt stein. Holdbar og estetisk tiltalende, det fremhever utendørs oppholdsområder og er både enkelt og kostnadseffektivt å arbeide med. Skifer terrasser er ganske enkelt å lage og meget allsidig. Opprette en skifer uteplass er en gjør det selv prosjekt som kan komme til å realiseres i løpet av en dag.

Instruksjoner

Hvordan bygge en skifer terrasse

•Measure området der terrassen bygges. Merk området med spraymaling. Formidle disse målingene til en profesjonell hos din lokale oppussing butikken. Beregningene vil fortelle deg mengdene som krever for hver av materialet du kjøper.

•Skjære langs det merkede området med en spade. Deretter fjerne torv i lukkede området med en spade. Hvis dette er en stor jobb, eller hvis materialet blir skåret i og fjernet fortauet eller betong, bruk en gravemaskin. Det er best å ansette en profesjonell for dette segmentet av jobben, hvis det er tilfelle.

•Bruk et nivå for å angi at området er. Når dette trinnet er tatt, er du klar for arbeidet fortsette. Hvis ikke nivå, spre smusset rundt med en spade til nivå området.

•Lay skifer biter på terrasseområdet i ønsket mønster. Skifer kan komme på to måter. Det kan være i individuelle stykker eller kan komme som flere biter med en mesh materiale. Uansett er greit. Hell steinstøv mellom deler av skifer. Komprimere støvet med fat rull. Feie vekk overskytende med en myk kost eller ren pensel.

•Apply mørtel mellom deler av skifer. Tørk vekk overflødig med en fuktig klut eller svamp. Bruk deretter et lag med værbestandig sealcoating med pensel eller rull. La tørke i seks til åtte timer før stepping på eller sette møbler på skifer terrassen.