Hvordan bygge en sirkulær kant for et tre

July 13

Plasserer en kantlinje rundt et tre gjør landskapet ser raffinert og polert. Grensen også bidrar til å bevare mulch eller bunndekkende og holder den renner ut i gresset. Landskapet murstein er laget for å ligge i rette linjer eller runde, og er priset rimelig nok til å lage trengte fortsatt kostnadseffektiv. Alt du trenger å opprette en kantlinje rundt et tre er tilgjengelig på alle hjem forbedring eller liggende forsyning butikken.

Instruksjoner

•Lay en sirkulær ring av hyssing rundt et tre. Plass strengen ut fra tømmerstokken avstanden ønsket for ytterkanten av grensen. Avhengig av treet er en vanlig diameter mellom 3 inches og 6 inches rundt. Spray en ring av spraymaling over strengen mer permanent Merk sirkelen på bakken og fjern hyssing.

•Skjære torv eller bakken med en spade rundt innsiden av sirkelen. Trekke opp noen torv, mulch eller bunndekkende inne i sirkelen. Jevne ut de første få inches fra kanten av maling linjen mot indre av sirkelen. Sjekk den med et nivå, fjerne eller legge til jord for å få det rett og tamp den med et stykke skrap tre komprimere det fast.

•Fyll ut landskapet sand på omkretsen og spredt ut over den flatet få inches. Bruke et utklipp av tre dratt over sanden til nivå dette og få det selv hele veien rundt treet.

•Plasser et landskap murstein ned i sanden og tett mot maling linjen. Strike toppen av murstein med en gummihammer for å få slå seg ned i sanden litt.

•Lay en annen murstein tett mot først og trykke ned i sanden lett med klubbe. Holde legge ekstra murstein, og slå dem litt fortløpende for å følge omkretsen form av sand banen. Sjekk bruk hver murstein nivå mens du arbeider, så en 4-fots bygging nivå på alle fire murstein slik Kjør holder seg selv. Legge til eller fjerne sand for å endre høyden etter behov.

•Plasser andre murstein rad direkte oppå først som du ønsker. Den første murstein av villaer ligger over sømmen to murstein slik at sømmene er forskjøvet. Plass flere klosser rundt den andre raden akkurat som med den første raden.

•Fyll området mellom kantlinjen og treet med matjord og mulch å fullføre utseendet på landskapsarbeid.

Tips og advarsler

  • Velg en murstein stil som passer godt med landskapet stil. Noen murstein er laget for å passe sammen nøyaktig og andre er grovere og fikk se mer tilfeldig.
  • Bruke tungt arbeidshansker for å beskytte hendene dine mens du arbeider med murstein.