Hvordan bygge en sikringsanlegg vegg

April 8

Hvordan bygge en sikringsanlegg vegg

Sikringsanlegget blokkene gjør det enkelt å bygge landskapsarbeid eller beholder veggen. Med ingen mørtel mellom blokkene er mindre behov for en omfattende seepage hull system, og å lage rader nivået blir mye enklere. Mange blokker kommer i stilen "not og fjær" hvor en utvidelse av øvre blokken passer på plass i lavere blokken, holder to tett sammen under press.

Instruksjoner

•Lay en rekke blokker langs området der veggen er å være. Dekk foran og tilbake med papp og spray maling langs banen for blokkene.

•Dig en grøft langs banen som er to ganger dybden av blokker og 6 inches større enn blokkene. Grøften må være så flat-sidig og så nivå nederst som du kan gjøre det. Dette kan resultere i noen av grøften blir dypere i bakken enn andre områder.

•Sett innsatsen hver 3 fot langs kanten av banen og knytte streng langs midten av innsatsen hvis grøften er over 5 fot dyp. Sette boblen nivået på strengen å sikre det er nivå fra spill til spill, justere strengen som nødvendig og taping det ned. Mål nedover fra strengen til bunnen av grøft for å sikre en konsekvent dybde er nådd.

•Tamp jord ned slik at den er komprimert. Dekke bunnen og sidene av grøften med landskapsarbeid stoff og spre grus til dybden av blokkene. Rake grus nivået.

•Still den første blokken i utkanten av grus med ansiktet mot fronten av jord, fulgt av resten av den første raden. Etter hver blokk er satt, plassere tre stud på siden av det treffer den en eller to ganger for å tvinge den fast mot blokken på den andre siden. Stopp alle noen kvartaler og måle nivået. Juster grus som nødvendig nivå blokkene.

•Sett en halv blokk på kanten av den første raden og trykk det på plass med maul og tre stud. Fortsette å plassere blokkene langs den andre raden til slutten, hvor en annen halv blokk går. Kontrollere nivået hver par blokker, men hvis den første raden var nivå det bør være noe problem med andre rad.

•Bruk en hel blokk på tredje og femte rad starter. Fjerde, og sjette raden starter og slutter med en halv blokk. Hver blokk er plassert like en gamle, med omtanke for å sikre at det er satt solid mot og over tidligere blokkene.

•Fyll gapet mellom veggen og på siden av grøften med mer grus, omsorg at grus går mellom blokkene og plast mulch.

Tips og advarsler

  • Interlocking blokk støttemurer bør ikke være mer enn 3 fot høy. Trykket bak det ville være for stor for veggen å holde.
  • Hvis du bygger en vegg som en del av en hevet garden, som blir senere fylt med jord, så drenering av ert grus er ikke så viktig og kan igjen ut.
  • Ikke alle sikringsanlegg blokk produsenter gjør avsetninger for indre og ytre kurver med deres blokker. Hvis kurver er viktig på veggen, velger block maker gir best for design.