Hvordan bygge en sikringsanlegg støttemur

October 21

Sikringsanlegget støttemur blokkene tilbyr en enkel måte for en uerfaren landscaper å bygge en støttemur som vil være solid nok til å vare i mange år. Disse blokkene arbeide gjennom en leppe-og-groove teknikk. Hver blokk har en lip på tilbake nederkant som kroker i en groove på tilbake øvre kant. Dette holder blokkene sammen og vinkler veggen bak litt til å bevare jord fylt bak.

Instruksjoner

•Hammer to tre innsatsen i bakken, en i hver ende av hvor støttemurer blir. Knytte en streng mellom to innsatsen å indikere hvor støttemurers stolpen skal.

•Dig en 24-tommers bred grøft bak denne tau. Gjøre grøften mellom 4-6 inches dypere enn tykkelsen av sikringsanlegg støttemur blokkene du bruker. Kompakt grøften med en hånd-sabotasje.

•Fyll knust grus i grøften. Utjevne grus i et enda 4 - til 6-tommers dyp lag med en metall rake. Dybden av grus er avhengig av klima din. Det kaldere klima, mer knust grus du bør bruke for å hindre frost fra heaving støttemurer.

•Kompakt knust grus med en hånd-sabotasje. Hell utjevning sand i grøften og spre den til en selv, 1-tommers lag. Kompakt utjevningen sand med en hånd-sabotasje.

•Bruk en hammer og meisel fjerne leppe på hver av støttemur blokkene i bakgrunnslaget. Legge disse blokkene på utjevning sand. Plass et nivå over blokker. Juster sanden under blokkene slik at de sitter flush i grøften. Plasser en torpedo nivå langs hver blokk og sjekk hvordan det sitter i grøften fra foran til bak. Traff blokkene høy ender med en gummihammer for å senke dem. i utjevningen sand. Etterfylle bak det første laget av støttemur blokker med knust grus.

•Measure bredden på en beholder blokk og dele den i to. Tegne kritt over blokken, dele den i to. Lå blokken på en giljotinen Kutter kø kritt linjen med knivbladene og trekk i håndtaket for å holde det på plass. Trekk den giljotinen cutter håndtaket ned til splitten blokken i halv.

•Lay kuttet blokken på den ene enden av støttemurer. Starter med et halvt kvartal forskyver det første laget møte leddene fra det andre laget møte ledd. Fortsette å legge full blokker over det første laget, sørge for at lepper og riller opp og holde hver blokk på plass.

•Start tredje lag med en full støttemur blokk, og rave i tredje rad møte leddene fra det andre laget møte ledd. Start det fjerde laget med halvt kvartal å forbløffe leddene. Fortsette å bygge opp din støttemur fram din ønsket høyde. Holde inne sinn det ikke anbefales å bygge sikringsanlegg støttemurer høyere enn 4 fot høy.

•Apply to parallelle perler av støttemur blokkere Lim over overflaten på det øverste laget av blokker. Angi en støttemur cap over blokker, i limet. Du kan enten linje opp hettens stolpen med støttemur blokker stolpene eller trekke den videresende en tomme. Installere vegg bokstaver ned støttemurer.