Hvordan bygge en røyker boks

August 28

Hvordan bygge en røyker boks

En røyker er delen av røyker som har brenne tre eller kull. Siden må tåle høye temperaturer, må en røyker eller brennkammer konstrueres heavy metal eller stålplater. Derfor er bygge en røyker boks et prosjekt for erfarne metallarbeider eller sveiser. For de erfarne, bygge en røyker boks er en relativt enkelt oppgave og krever bare noen få materialer. Husk alltid å bruke sikkerhetsutstyr når du arbeider med metall for å hindre ulykker.

Instruksjoner

•Sett på din sikkerhetsutstyr. Dette anbefales når du arbeider med metall eller stål, å unngå noen ulykker.

•Plasser et stykke stål plate i c-klemmen og sikrer det tett. Bruker hånd stål jeksel, sakte slipe ned kantene av stål plate med en tilbake og frem bevegelse. Gjenta dette med alle stålplater. Sliping kantene vil gjøre sveising kjøre problemfritt. For å spare deg fra å kutte stålplater selv, kan de kjøpes på noen hjem store med din ønsket mål.

•Plasser stål bunnplaten (18 av 17 1/2 tommer) på din arbeidsbenk, legge den ned flat. Plasser en (17 1/2 av 17 1/2) stål plate direkte på kanten av bunnplaten. Dette vil fungere som en av veggene.

•Vri på arc sveiser og gjøre det til sitt høyeste innstilling. Flytte tuppen av sveiser langs innsiden og utsiden i siden plate og bunnplaten å sveise dem sammen. Gjenta dette trinnet med andre (17 1/2 av 17 1/2) stålplate på den andre siden, å skape en andre vegg.

•Gjenta trinnene bruker to (18 av 18) stål plater på åpne sidene av boksen røyker flytte sveiser tipset fra den ene til den andre, inne og utenfor den plater å sveise dem sammen. Du må nå bunnen, og alle fire sidene av boksen røyker sveiset sammen.

•Tillat boksen røyker sitte urørt i minst 24 timer før bruk.