Hvordan bygge en River Rock terrasse

July 18

River rock terrasser kan legge til en følelse av skjønnhet og åndelighet hjem. De er tidkrevende, men er ikke fysisk anstrengende, og vil legge verdien til hjemmet ditt. Opprette en uteplass av elvesteiner vil skaffe en sted for du og din familie og gjester til å sitte på terrassen bord og stoler, og nyte naturen.

Instruksjoner

•Decide hvor du skal bygge river rock patio og hvor stort du ønsker. En vanlig størrelse for en liten uteplass som kan holde en patio bord og noen stoler, og muligens en grill, er ca 12 ved 12 fot. Når du bestemmer hvor du vil, og hvor stor du skal bygge river rock terrassen, finne det mest nivå området på bakken å konstruere terrassen på.

•Start sette elven bergarter, starter på langt siden av hva vil bli terrassen. Skissere de nøyaktige målene med elven bergarter først enn fylle patio gulvet med elvesteiner. Du trenger et stort antall små, mellomstore og store elva steinene, med en flate siden. Kontroller at du plasserer bergarter flat-siden opp. Siden noen steiner kan være større enn andre, grave dem i dypere å skape et nivå, selv overflate. Lå elva steiner så nær hverandre som mulig og pakker dem i tett.

•Fyll romtemperatur vann over river rock terrassen. Når du nyter steiner, gå tilbake og pakke dem alle i igjen, sikre dem dypere i jorden. Etter at du har justert elvesteiner en gang, helle vann over dem igjen, og pakk dem dypere. Kontroller at du ikke trykker på steinene inn skitten; minst skal 1 eller 2 tommer over bakken. Gjenta denne prosessen til steinene er fast forankret i jord.

•Kombiner kalk, sand og mørtelen. Bland om 3 1/2 poser med sand og en pose med lime til hver 1 1/2 til 2 poser med mørtel. Bland små mengder samtidig så du ikke føle rushed å bruke blandingen før den har tørket.

•Stuff sprekker mellom elven bergarter med mørtel blanding. Bruk en liten hage spade eller murskje for å gjøre dette. Bruk fingrene til å stappe mørtelen ned i mindre sprekker. Kontroller at elvesteiner bo nivået gjennom prosedyren.

•Bruk en fugemasse svamp og litt romtemperatur vann til å tørke av elvesteiner ren grout rusk og smøres utover. Kontroller om det et par timer senere er det fortsatt glatt og jevn. Sjekk igjen neste dag. Hvis det ser ujevne eller river steiner er svulmende ut, kan du bruke en liten gummihammer for å treffe steiner ned i bakken.

•Let tørr i flere dager. Ikke gå på river rock patio for minst en uke.

•Legg en patio bord, stoler og grill grill.