Hvordan bygge en rimelig Patio

January 27

Terrasser gjøre en vanlig verftet til et hyggelig sted for kontemplasjon, fester og avslappende. En grunnleggende uteplass er enkel å bygge og kan øke verdien av ditt hjem og eiendom. Etter disse enkle trinnvise instruksjoner kan du enkelt bygge en rimelig patio som gir en vakker nytt sted for hvile og avslapning.

Instruksjoner

•Velg en plassering for patio. Et nivå område, uten trerøtter eller store steiner, er best (Kontroller at du ringe din lokale bedrifter før du graver). Grave et grunt, rektangulære eller firkantede hull i størrelsen du ønsker for patio. Hullet skal være omtrent 7 eller 8 inches dyp.

•Build en for å passe inn din hull. Skjær press-behandlet utendørs trelast og knytte hver brikke i 90-graders vinkler med stål vinkelparenteser og skruer (skruen også styrene direkte til hverandre med 3-tommers skruer). Kontroller at styrene passer tett sammen i hjørnene slik at det er liten eller ingen gap mellom dem.

•Fyll på innsiden av boksen med sand opp til et nivå som er akkurat stor nok slik at når en utlegger eller murstein er plassert inne i boksen det er med den øvre kanten av skogen. Bruk en rett 2-ganger-4 tommers styret for å flate ut sanden. Rette eventuelle lav eller høy kapasitet i sanden før du har en plan overflate.

•Spray sand med vann og nøye tamp den med en liten elektrisk sabotasje (endrer kan leies på nesten alle oppussing butikken). Etter tamping når, Legg mer sand til det opprinnelige nivået. Våt og tamp igjen før det er en fast, jevn flate.

•Start legging av murstein eller utleggere fra ett hjørne og arbeider utover langs en av kantene på boksen patio. Når du setter murstein, kontroller at de passer perfekt mot hverandre. Hvis alle utleggermaskin eller murstein tips, glatte sand ut under den til sitter den trygt på sanden.

•Continue legge murstein eller utleggere fram motsatt kant av terrassen. For mellomrom så venstre mellom boksen patio og rydder materiale, kuttet deler av murstein eller utleggermaskin med mur for å passe. Avslutte patio med feiende sand i alle sprekker mellom rydder materiale.

Tips og advarsler

  • Eksperimenter med ulike murstein mønstre som du bygger din gårdsplass. Prøv forskjellige farger utlegger å lage en interessant design.
  • Aldri bruk elektroverktøy med mindre utdannet å gjøre så.