Hvordan bygge en rampe for en skur på en skråning

February 24

De fleste røyter er bygget på nivået bakken. Den flate overflaten gjør et bedre utgangspunkt for et skur fundament. Noen ganger må et skur være bygd på en skråning. Som utgjør en foundation utfordring, fordi skur gulvet må være nivå, betyr Stiftelsen har må tilpasses skråningen. Et skur på en skråning presenterer også en utfordring for bygging av en oppføring rampen. Overvinne som vil avhenge av om skråningen er mot skur døren eller det. Grunnleggende teknikker er de samme - bygge en plattform fra bakken i skur gulvet.

Instruksjoner

•Lay et bord fra skur gulvet i bakken til bestemme visningsvinkel skråningen. Bruk en 2 x 4-tommers bord satt på kanten over skur gulvet eller et stykke kryssfiner eller bredt planke stanget mot slutten av skjulet. Plasser den andre enden mot bakken. Merk tilkoblingen i bunnen av en 2-ganger-4 med en blyant eller tegne med rette kant langs større styret å vise vinkelen, som vil avgjøre kuttet nødvendig for rammer medlemmer.

Sette inn en 2-ganger-4 finans styret over skur døren om 3/4-tommers under gulvet eller andre dybde for hva gulv vil bli brukt for rampen, vanligvis kryssfiner eller 1 tomme planker. Fest finans med 3-tommers galvanisert dekk skruer drevet med en skrue pistol i skur floor frame, fortrinnsvis på steder der gulvbjelker koble.

•Build en rampe ramme av 2-av-4s, en på hver ende bredden på skur gulvet, med side band og noen interne band kreves, avhengig av bredden; en standard dør, for eksempel krever bare side band mens en bredere dør vil kreve bukseseler interne. Finne lengden på rampen rammen basert på typen gulv; for 1-x 6 tommers gjerde planker, for eksempel dele lengden på skråningen av 5 1/2 inches.

•Juster lengden på rampen til å samsvare med gulvet, slik at kryssfiner eller planker gå utover den ytre enden nesten til bakken og utvidet på skur side over slutten rammen og finans styret, helt til kanten av skur gulvet. Klippe skur ender det ytterste styremedlem vinkelen nødvendig å passe mot skjulet. Bruk en hastighet kvadrat merke vinkelen og kutt med en sirkelsag.

•Nail ramp rammen med 16 d innramming negler, drevet med en hammer gjennom slutten bandene i sidene. Bruke to neglene i hver side-bord. Lå rammen mot finans styret. Støtte den midlertidig med blokker for å holde hele rampen mot finans styret. Sjekk skråningen vinkelen, koblingspunktene på begge ender og kontroller skur døren lukkes riktig.

•Fasten ramp rammen til finans styret, linjeavstand når det er riktig justert, med 3-tommers dekk skruer, om en fot fra hverandre. Dekke rampen med kryssfiner - 3/4-tommers tunge gjenstander, 5/8-tommers for en mindre skur- eller 1 tomme planker av noen bredde; 1 x 6-tommers gjerde planker gjør en solid rampe. Fest kryssfiner eller planker til rampen rammen med 2-tommers dekk skruer.

Tips og advarsler

  • Bruk alle press-behandlet tre for en skur rampen, for å unngå fuktighet forfall og insekt problemer.
  • I en skråning mot en skur dør, kan rampen når installert være nesten flat. I en skråning fra døren, kan rampen vinkelen være bratte; dekke en bratt skrånende rampe med tak shingles eller lignende materiale med en grov topp å gi bedre fot.