Hvordan bygge en PVC oppkjørselen avløp

July 14

Hvordan bygge en PVC oppkjørselen avløp

Riktig oppkjørselen drenering maksimerer fortauets levetid og beskytter hjemmet er grunnlaget fra vannskader. Bygge et avløp systemet innebærer installerer PVC drenere rørene under området lavest liggende på fortauet. Rørene fange overflatevann og bære den gaten eller en annen sikker stikkontakt. Dette er en arbeidskrevende prosjekt, men resultatene kan holde oppkjørselen i god stand for tiår med bare vedlikehold.

Instruksjoner

•Examine oppkjørselen og merket plasseringen der vann akkumuleres med kritt. Fest to parallelle kritt linjer åtte inches hverandre over oppkjørselen og gjennom problemområdet.

•Fjern fortauet eller grus innenfor to kritt linjene. Skjær i betong eller asfalt med en diamant-tipped mur så. Lirke ut brikkene med en snuse bar og grave ut grus grunnlaget med en spade til du har en grøft gjennom fortauet 12 inches dyp. Skråningen bunnen ved å grave ned 1/8 tommer dypere med hver fot mot siden av oppkjørselen. Lå syntetiske filtrering stoff over bunnen av grøften.

•Lay 4-tommers perforert stive PVC drenere rørene i grøften. Bruk en tee-kontakt for å koble lengder av rør på midten av oppkjørselen. Slå stammen av kontakten mot himmelen, og mål avstanden fra koblingen til fortauet.

•Bruk hacksaw å kutte en lengde på 2 tommers PVC rør å passe fra kontakten til fortauet. Skyv røret på den åpne enden av tee kontakten. Knytt et avløp rutenett på toppen så det sitter nivå med oppkjørselen og reparer felles med PVC sement.

•Outline en grøft langs nedre side av oppkjørselen å koble til rør som går gjennom oppkjørselen. Bruk to linjer med tau linjeavstand 10 inches hverandre. Fjerne gresset og grave til en dybde på 18 inches, dumping jorden på en plast presenning. Skråningen bunnen av dette grøft mot gaten ved å grave 1/8 tommer dypere med hver fot.(se ref 1)

•Fyll bunnen av dette grøft med en 6-tommers tykke lag av grus og tamp den med en hånd-sabotasje.

•Lay 4-tommers PVC dreneringsrør ned siden grøften. Koble den begynnelse enden av røret til røret kjøre vinkelrett gjennom oppkjørselen med en albue eller "y" montering, avhengig av vinkelen.

•Dekk rørene langs siden av oppkjørselen med en 12-tommers laget av grus. Fylle den gjenværende hvelvingen noen av jord du brukte til å grave grøften. Plante flom-tolerant groundcover over jorden.

•Dekk rørene kjører gjennom oppkjørselen med 4 inches av grus og lå filtrering stoff på toppen. Spre en 1-tommers seng av grov sand over stoff. Angi pavers, murstein eller annet materiale som vil komplettere din eksisterende fortau samtidig som en vann-gjennomtrengelig overflate. Plasseres helt inntil hverandre og kantene av fortauet og avløp rutenett.

•Fyll hull mellom mursteinene polymere sand, og tamp den med en stiv pensel. Polymere sand inneholder bindemidler som vil henge murstein som sement. Det myker også i vått vær tillate murstein fleksibilitet til å skifte som bakken utvider og krymper.