Hvordan bygge en PVC drivhus ramme

July 16

Hvordan bygge en PVC drivhus ramme

Et drivhus kan forlenge vekstsesongen to måneder eller mer, avhengig av regionen. Botanikere, hage entusiaster og kommersielle anlegg bøndene bruker veksthus ly planter fra elementer. Drivhus hold i varme og beskytte delikate planter og blader mot frost. De er dekket med gjennomsiktig materiale som utsettes for sollys i men holde vind og kaldt ute. Bygge en enkel drivhus for å dyrke planter, dyrke planter fra frø eller beskytte skjøre frøplanter.

Instruksjoner

•Skjære 1/2-tommers PVC rør med en baufil til 16 biter måler 30 inches i lengde for innsatsen. Skjær 3/4-tommers PVC rør i syv stykker måler 34 inches i lengde på åsen linje.

•Stasjon 30-tommers deler av 1/2-tommers PVC innsats med en gummihammer i bakken 36 inches hverandre langs sidene av drivhuset. Bruk åtte innsats på hver side.

•Koble to 10-fots lange deler av 3/4-tommers PVC rør med en 3/4-tommers PVC tee å montere en slutt hoop. Gjenta for å montere en andre slutten bøyle.

•JOIN to stykker av 10-fots 3/4-tommers PVC rør med en 3/4-tommers PVC krysse for å gjøre en indre hoop. Gjenta for å gjøre totalt seks indre ringer.

•Sikker oppkobling rør med en gummihammer. Fest leddene med PVC pipe lim hvis drivhuset forblir stillestående i stedet for å bli flyttet til forskjellige steder.

•Sett på slutten av en PVC slutten hoops over første PVC innsatsen på den ene siden. Bøye bøylen, og plasser den andre enden over den første innsatsen på den andre siden. Gjenta på den motsatte enden av sidene for å legge til andre enden bøylen. Legg til de indre ringer på en lignende måte.

•Plasser en 34-tommers lang del av 3/4-tommers PVC rør til tee på en slutt hoops og til korset på nærmeste indre bøylen. Gjenta på den motsatte enden. Plass en 34-tommers lang 3/4-tommers PVC rør til den andre siden av korset og til korset på neste indre bøylen gjøre åsen linje. Gjenta til du når slutten bøylen.

Tips og advarsler

  • Fullføre drivhuset dekker rammen med en 20 - ved 25-fots stykke plastfolie. Sikre plast sheeting til rammen ved å trekke plast tett og plassere store bindemiddel klipp over sheeting og slutten bøylene.