Hvordan bygge en provisorisk peis for nødhjelp bare

November 9

Hvordan bygge en provisorisk peis for nødhjelp bare

Provisorisk peiser kan konstrueres nesten hvor som helst det er skitt. Jorden er en enkel å bruke og svært sikker-for-brann medium som kan være formet som leire, når blandet riktig, og dannet med hendene. Hvis du har ingen innendørs brann-ildsted, og strømmen er av: kan du opprette en enkel jorden brann ildsted i stein, stein eller sement eller gi avskjed-pengeskap overflate. Holde murstein eller sement blokker hendig for en nødsituasjon og stable dem i en peisen plattform i områdene som er best egnet til å generere mengden varme nødvendig. Holde griller, stekeplater og andre metall redskaper å gjøre matlaging over denne brannen lett, også.

Instruksjoner

Legg to bøtter av leire-tunge skitt på din tarp. Noen folk faktisk danse på jordhaugen til favorittmusikk, stamper, kronglete og squishing gjørma mix sakte legger vann. Dra hjørnene av tarp sammen regelmessig i midten mens fortsetter den stomping og vri med føttene å blande. Fortsette til det føles og ser ut som brød deigen. Dette er stein eller tegl mørtel, og viktigste danner og sculpting blanding. Ikke Legg mer vann enn et brød deigen konsistens, slik at det forblir som leire og formes.

•Gå deigen som masse jorden/leire bland på forhåndslagde fjellet, flis eller brann-murstein base, og figuren leire i en ildsted eller peis. Noen foretrekker å stable fire murstein i ryggen og/eller side vegger, og laste den fuktige jorden-mix bak dem mens fast trykke eller mortaring dem sammen. Installere eller forme noen hyller, kjøkken hyller eller griller planlagt innenfor brann-gropen og matlagings.

•Bruk hendene og fingrene mens du arbeider til boksen. Kna, trykk og bruk en verktøyet å bokstavelig talt sy øvre lag av fuktige jorden i lag nedenfor for en meget sterk, monolittisk adobe shell vegg eller gi avskjed. Arne vegger må være like tykk som mulig samtidig opprettholde en attraktiv figur for beste varme stråling. Jorden er den beste løsningen for å holde, så slipper varme som luften avkjølt. Det fungerer mye bedre enn firebrick. Forvent denne prosessen ta en ettermiddag, minst.

•Earthen brann-ildsteder vil tørke som rock, og bli sparket som leire hvis en stor varm brann brukes. Dette betyr ikke at det vil være vanskelig å de konstruere, men. Skrøpelige adobe kan deles fra hverandre med en hakke, en maul eller en annen lignende verktøyet når det ikke lenger er nødvendig. Form en halv dome fra tilbake åren veggen, over området brann så røyken kan bli kanalisert der ingen skade vil skje. Nærhet til en oppvarming ventilen eller vindu er best.