Hvordan bygge en Pondless Foss med enkle gjør det selv-instruksjoner

May 13

Hvordan bygge en Pondless Foss med enkle gjør det selv-instruksjoner

Enkelt gjør det selv instruksjonene hjelper deg å bygge en pondless foss for din bakgård landskapsplanlegging. I stedet for oppstyret av en stor dam, vurdere å gjøre en foss som både ser og lyder fabelaktig men har ingen dammen i det hele tatt. Lett å bygge med den riktige materialet, disse pondless fosser, kan gjøres i enhver størrelse eller stil.

Instruksjoner

•Dig et hull i bakken den nøyaktige størrelsen og formen på beholderen du har valgt for din pondless fossen. Haug skitt fjernet fra hullet på siden av beholderen for bygge fossen. Tamp dette ned fast.

•Plasser beholderen i hullet og etterfylle rundt med skitt du fjernet. La 2 til 3 inches stikker over bakken å forhindre skitt fra å falle i, og også å forlate rommet for plassering av bergarter senere.

•Lay et stykke fleksibel tjern rutefly over haugen av skitt, deprimerende det ned midt som ønsket å lage en vanntett kurs for vannet å strømme over, som kan være en meandrerende, multi trappet foss bane eller en mer vertikal tegning.

Støttet sidene av fossen haug med store steiner presset i skitt. Legge til flere steiner i toppen og siden av strukturen, inkludert noen som holder tjern rutefly stykket på plass. Fyll ut tomrommene med utvide svart dammen skum eller feste steinene med silikon tetningsmasse å opprette en kraftigere struktur.

•Plasser slagg blokker eller store steiner inn i beholderen du installert i bakken. La kan nedsenkbare dammen pumpen. Disse blokkene bør komme til toppen av beholderen, og vil støtte steiner over når fossen er fullført.

•Plasser nedsenkbare dammen pumpen i beholderen så det er tilgjengelig når vedlikehold er nødvendig. Fest utløp slangen og kjøre slangen ut av beholderen og opp til toppen av fossen. Velg enden av slangen horisontalt så vannet renner nedover fossen riktig. Hold den på plass med en flat stein.

•Lay et stykke solid wire netting over beholderen og slagg blokker i bunnen av fossen. Dekk dette med bergarter i forskjellige størrelser for å skape et naturlig utseende. Vannet vil komme ned i fossen og faller gjennom steinene i senket reservoaret gir inntrykk av at den bare forsvinner i bakken.

• Landskap rundt pondless fossen med ulike størrelser av ren stein og snikende planter som liker fuktighet. Bakken dekker og marginale planter som baby's tårer og ulike typer moss ser attraktive på en pondless foss.