Hvordan bygge en Planter boksen for bær

April 13

En planter boksen er en form for container hagearbeid som har mange fordeler - det tillater leilighet bolig å eie en beholder hage de ikke ellers nyte på grunn av mangel på plass, legger farge og aroma veranda, bakgård, vinduskarmen eller veranda hvor det er plassert, reduserer noen sjanse av gnagere skade eller spise beskjære og det øker produktiviteten siden hver tomme er ment for hagearbeid. Bær er vanligvis dyrket i planter bokser, slik at gartner å overvåke og oppmuntre bush vekst.

Instruksjoner

Hvordan bygge en Planter boksen for bær

•Purchase god kvalitet, rot-resistente tre fra din lokale jernvarehandel. Du kan velge cedar, eik, furu, redwood eller teak, men det endelige valget bør avhenge av det tildelte budsjettet. Imidlertid huske på at god kvalitetstre varer lenge, og planter boksen vil tjene deg gjennom mange sykluser av avlinger.

•Bruk en sirkulær så kutte to 36-tommers lang, 20-tommers bred stykker for forsiden og baksiden av boksen planter og to 24-tommers lang og like store stykker for sidene. Den femte delen - base stykket - bør være så bredt som kortsidene, men samme lengde som på bolen.

Rotsystem noen bær som blåbær få fanget som det sprer, så en denne størrelsen gir nok plass til å vokse og spre.

•Drill 1/4-tommers drenering hull på base stykke planter, fordelt jevnt fra hverandre. Gni middels korns slipepapir over hull å fjerne skarpe kanter eller splinter.

•Ta en sidestk og hold det flush mot kant på forstk. Kontroller at deres er på samme nivå, og koble dem sammen ved å bore to 1-tommers galvanisert treskruer inn lange som vil trenge kortsiden.Gjenta prosessen for å bli med andre sidestykket til kanten av bakstk. Nå har du to L-formet strukturer.

•Dry passer både strukturer slik at den korte siden av en er flush mot siden av en annen. Kontroller at begge leddene er flush og selv. Bruk maskinen bore for å bore to 1-tommers galvanisert treskruer å bli både strukturer sammen.Se gjennom boksen og kontroller at det ikke vingle, ellers forsterke eventuelle svake ledd ved å bore en annen woodscrew for å feste den.

•Vri boksen over sin base hulrom vender oppover. Lavere base brikken med avrenningshull over det, og passer det på plass ved å bore to skruene i hver kortsiden og tre i hver langsiden.

Snu den og kontroller at basen er sikker og vil ikke komme løs med vekten av jord. Ellers forsterke det ved å bore en tre skrue i hver side.

•Fargeringer overflaten av planter boksen med sandpapir for å fjerne noen skarpe kanter, gir det en glatt finish. Ikke glem den indre hjørner eller ytre ledd. Du kan tilpasse dine planter boksen ved å bruke et lag med utvendig maling eller fjerne akrylmaling. La det tørke ordentlig før fylle den med god kvalitet potting jord.

Tips og advarsler

  • Gi trellising til større bær som blåbær ved å sette tre innsatsen bak dem og feste dem med wire. Andre bær som bringebær og jordbær kan tillates å henge eller utslipp over kanten av planter.