Hvordan bygge en plante pidestall

May 29

Hvordan bygge en plante pidestall

Anlegget sokler legge en særegen luft til hjemmet ditt, og lar deg bruke tomrom på rommet til presentasjon planter. Sokler bringe oppmerksomhet til vakre Potter og kurver, planter med hengende vinstokker eller blomsterdekorasjoner. For å bygge din egen, kan du bruke skrap og resirkulert tre for å heve planter. Bygge flere strukturer for ulike høyder å lage en ordning.

Instruksjoner

•Samler opp din materialer. Har du noen gamle skodder, skrap tre eller enda ytterkledning, du kan danne dem sammen for å gjøre din pidestall, så lenge du har fire like sider. Hvis du vil ha en mer elegant utseende, investere i furu eller bjørk boards, begge er tilgjengelig på din lokale jernvarehandel.

Stå et sted fire biter av kryssfinér til form bunnen av sokkelen. Bruk en jevn overflate, og plassen på toppen er selv. Spiker bitene sammen.

•Plasser en av din kryssfiner rutene øverst og justerer med base. Nail brettet til basen, plassere neglene i hjørnene. Kontroller at spikeren går gjennom styrene i basen. Hvis du har en ekstra brikke eller andre avfallstre som passer, linje kantene på basen med Universal lim og sikre stykket på toppen.

• Vent til limet tørker og snu sokkelen. Fest understykket på samme måte som topp.

•Få kreativ med maling. Sette ned ett lag base maling og fortsette lagdeling maling for å gjøre design, male vinstokker eller andre mønstre som passer med ditt innredning. Hvis du gjør flere står, male dem i komplementære farger for å gjøre dem skiller seg ut.

Tips og advarsler

  • Legge til tre trimming hjørnene og bunnen av sokkelen å gjøre prosjektet ser mer ferdig. Sikre trim til sokkelen med Universal-lim.
  • Denne strukturen er ikke ment å støtte tunge gjenstander og kan falle og forårsaker skade eller skade. Teste stabiliteten av strukturen før du plasserer anlegget på den.