Hvordan bygge en personvernet gjerde

July 24

Bygge en personvern gjerde er en jobb en nybegynner gjør-det-yourselfer kan håndtere. Det er ikke vanskelig arbeid, men det tar litt tid hvis du vil gjøre det riktig. Resultatet er en følelse av personvern og sikkerhet og tilfredshet som kommer fra å forbedre din eiendom med dine egne hender.

Instruksjoner

•Decide der du vil gjerdet innlegg vil gå, hvor som helst mellom 6 og 8 føttene fra hverandre. Bruk et innlegg hull digger for å komme dypt nok slik at 2 fot av hvert innlegg er under bakken.

•Fyll hvert hull med rask innstilling sement og sted gjerdet innlegg til ditt personvern gjerde inne. Kontroller at innlegget er nivå og lodd. La sement tørr i minst 4 timer før du går videre til neste trinn for å bygge ditt personvern gjerde.

•Sett ett av fire ca 6 inches under toppen av innlegget ditt, 6 inches over bunnen av innleggene dine, og sentrert i midten. De vil gi støtte for din gjerde pickets.

•Bruk pickets for å fylle ut mellomrommene mellom din gjerdestolper. Skru hver plukket til en av fire med to skruer. Line pickets opp så de er selv. Du må trimme noen av bunnen, avhengig av din terreng.

•Continue denne prosessen til ditt personvern gjerde er fullført. Forvente å tilbringe et par sommeruker på dette prosjektet, avhengig av lengden på eiendommens omkretsen.