Hvordan bygge en personvern gjerde Gate med trykk behandlet tre

September 30

Et gjerde er en flott måte å oppbevare hundene i gården. Det gir et trygt sted for barna å spille. Men trenger nesten alle gjerde en gate slik at du får tilgang til området fra utenfor tunet. En personvernet gjerde er normalt 6-fot høy så porten må være minst samme høyden på gjerdet. Gjør det selv altmuligmann kan bygge en port for et personvern gjerde bruke trykkbehandlet trevirke.

Instruksjoner

•Determine hvor bred av en gate som er nødvendig. En typisk gate er 36 tommer bredt. Dette er store nok for de fleste presse gressklippere, men ikke for større traktor størrelse klippere. Du må også bestemme hvor porten vil bli plassert.

•Skjære en av 6 av 8-fots press behandlet styret til 6 fot i lengde. Bruke et spisst så sett på 90 grader til tre for dette trinnet. Du må kutte alle styrene nødvendig for gjerdet samtidig. Dele bredden på porten 5 og 1/2-inch. Dette er den faktiske størrelsen på en 2 av 6 stykke trelast. Dette vil gi du antall styrene nødvendig foran porten.

•Layout styrene med skjermsiden ned på en flat overflate. Måle bredden på den faktiske gate som du bare lagt ut. Bruke et målebånd for dette. Kuttet (2) 2 av 4's til lengden du nettopp målt.

• Kjør en perle av bygging lim langs baksiden av 2 av 4's du bare kutte. Plass dem 9-inches over bunnen og under toppen av døren. Skru dem i posisjon slik at de er vinkelrett til 2 av 6 styrene. Plassere to 2 og 1/2-Inch utvendig dekk skruen inn hver 2 av 6 styret over bredden på porten.

•Plasser et 2 av 4 over to 2 av 4's du bare skrudd på plass. Kjøre 2 av 4 fra øverst til venstre til nederst høyre, sted ut siden kanten selv med hverandre. Bruke en blyant merke styret slik at du kan klippe det til å passe som en diagonal spenne for porten. Bruke bygging limet og skru på plass som før.

Tips og advarsler

  • Kuttet en buet topp til porten ved hjelp av en gigg så. Dette vil gi porten noen detaljer.
  • Bruk vernebriller ved elektroverktøy.