Hvordan bygge en Pergola espalier

January 2

Spise utendørs under din pergola espalier er en oppsiktsvekkende måte å nyte varme sommerkvelder og kule falle netter. Bruk plassen for underholdende venner og familie og utendørs. Flekker eller male pergola for en attraktiv design til kontrast med din blomster og enliven din utendørs mellomrom. Avhengig av tilgjengelig plass, kan utendørs Pergola bygges i enhver størrelse og form, noe som gjør dem svært allsidig og funksjonell. Henge utendørs lys eller papiret lanterns fra taket av pergola for en fortryllende gløden.

Instruksjoner

•Clear ut ugress og steiner i området der du vil installere pergola. Rake bakken for å sikre at plassen er nivå og fri for rusk.

•Dig et hull i bakken for hver av de fire hekk innleggene. Grave dypt nok slik at en halvparten av innlegget er begravet i bakken. For en gjennomsnittlig størrelse pergola, bruke hekk innlegg mellom 10 og 15 fot høy.

•Sett hekken inn i hullet og pakke hullet med jord. Trykk fast for å sikre hekk innlegget er sikkert fast i bakken. Lå steiner eller steiner rundt foten av hekk innlegget for lagt til design og støtte for innlegg.

•Sett utendørs lerret eller ren myggnetting til toppen av hekk innlegg bruker tre skruene. Trekk lerretet stram og med en elektrisk drill, sett fire-tommers tre skruene i hvert hjørne av innlegget. Bruke en materiale for pergola kalesjen. Tillat en ekstra 1 til 4 føtter, lerretet forheng over i innleggene.

•Plant snikende blomster som druerankene eller kaprifolium i potter rundt foten av hvert hekk innlegg. Trene dem til å vokse opp hekk innlegg.

•Dig ut en 6-tommers bred grøft rundt omkretsen av pergola. Sett inn fem og en kvart fleksibel landskapet kantklipping, som vanligvis kommer i ruller av 20 fot. Fylle sidene med gjenværende jord og trykk fast i bakken. Rake overflaten igjen for å sikre en jevn overflate. Layer 3-4 inches av små utendørs stein- eller rullesteinstrender under pergolaen og kanting å lage en glatt walking overflate.

Tips og advarsler

  • Bygge pergola espalier bruke som kan spise middag under eller utendørs underholdende. Nestle en utendørs patio satt under strukturen for et avslappende fristed.