Hvordan bygge en peis til en tre dekk

July 17

Peis legger en innredning og komfort element til en utendørs terrasse. Attraktive stein eller tegl enheter blitt et samlingspunkt for utendørs levende samtidig som varme på en kjølig kveld. Prosjektet faller innen egenskapene til de fleste gjør-det-yourselfers grunnleggende verktøy og ferdigheter.

Instruksjoner

•Still innlegg for platform for peisen. Helle betong piers eller støtter i hjørnene av plattformen og bruke ankerboltene knytte behandlet 4 x 4-tommers innlegg. Kutte disse innleggene til planlagte nivået på bunnen av peisen. Hvis bunnen av peisen åpningen er planlagt å bli 6 inches over eksisterende dekk, kutte innlegg til et nivå som er 6 inches over det eksisterende servicenivået.

•Frame plattformen med 2 x 4-tommers trelast og dekk med 5/8-tommers kryssfiner eller flammesikkert materiale når lokale koder. Ved hjelp av 4 x 4-tommers som hjørner, konstruere en etasje rammen av 2 x 4-tommers trelast, avstand styrene så sentrene er linjeavstand 16 inches hverandre, innenfor en ramme av 2 x 4-tommers trelast bygget rundt hjørnet fire innlegg. Også ramme foran, bak og sidene under gulvet i plattformen hvis de synlige. Bruk behandlet 2 x 4-tommers trelast, linjeavstand 16 inches fra hverandre, for rammen under gulvet av plattform for ekstra holdbarhet.

•Sett inn peisen på plattformen. Bruke peis laget av rustfritt stål for værbestandighet. Anholde Pipa eller Pipa over peisen innsatsen i henhold til produsentens instruksjoner.

•Build en ramme av 2 x 4-tommers tømmer rundt innsettings- og peis. Utformingen av dette dekselet er til byggmester. Konstruere lav vegger rundt peisen med 2 x 4-tommers trelast linjeavstand 16 inches på center mellom topp og Bunn platen og styret. Bruk 16 negler i stud rammen. Koble kort veggene på hjørnet. Bruk det likt teknikker for å bygge stud vegger eller rammeverk for å dekke den skorstein delen av prosjektet. Den eksakte utformingen av rammen er diktert av form og størrelse av peis sette og planlagte utformingselementene i utsiden av prosjektet. Dekk tre rammen med utvendig-grade kryssfiner.

•Dekk kryssfiner utsiden av peis prosjektet med stein, stukk eller murstein. Installere utvendig finish i henhold til produsentens instruksjoner. Du kan bruke noen cover som passer med innredningen av hjemmet. Legg til noen trim eller fullføre stykker som er nødvendig for å fullføre prosjektet.

Tips og advarsler

  • La nok plass rundt peisen stoler og andre møbler nødvendig å nyte en kveld brann. Plass et brannhemmende materiale foran peisen åpningen til å opprette et ildsted.
  • Kontakt lokale byggforskrifter om plasseringen av peisen. De fleste regelverk krever en avstand mellom peis og brennbare overflater som hjem vegger. Noen miljøer har også forbud mot tre-brenning fireplaces på grunn av luftforurensning bekymringer. Bruke en gass ildsted setter i disse situasjonene.