Hvordan bygge en peis boks

November 1

En peis kan være som dekorative som du lyst til å gjøre det eller brukt bare som en arbeider storage bin for tre brenne i den varme sesongen. Uansett, begge må være solid. Du kan velge din egen type tre basert på ornateness av dine preferanser og plasseringen for peis-boksen.

Instruksjoner

•Kontroller din base. Mål ut en firkant på din kryssfiner. Du kan bruke målebåndet og en blyant til å tegne mønsteret for denne plassen. Dette blir bunnen uansett som tre velge. Kuttet ut plassen et bord så eller sirkelsag.

•Skjære ut sidene. Bestem hvor høyt du vil sidene og måle dem ut også. Du vil disponere dem å ha samme øverst og base lengde som lengden på din kryssfiner kvadrat. Høyden kan være hva du ønsker. Tegn mønsteret og kuttet alle fire sidene ut. De vil alle være identiske i størrelse og form.

•Kontroller rammen for den for å stå på. Kuttet ut 1-av-2s slik at de like mål i samsvar med de nederste. To av dem blir lengden på en side av plassen nederst. To andre må være 2 inches kortere enn dette slik at de kan passe mellom de to lengre stykker å lage en ramme for bunnen knytte til. Bruke selv tråder skruer og skruen pistol, lim og skru den 1-av-2s på plass på understykket, sørge for at de står jevnt med kanten. Når ferdig, ville den ligne en firkantet ramme.

•Sett hver tre side nederst ramme av lime og skruen. Bruk minst to skruer på hver side, en i hver ende. Du kan også vurdere å plassere en skrue i midten av hver side for bedre stabilitet. Du skal nå ha en fire sider-boksen. Det vil være en rettvinklet gap på hvert hjørne. Dette er greit.

•Skjære 1-av-4s slik at de passer i hjørnene på boksen og ende opp skyll med toppen. Du kan måle dem ved å sette dem inn rettvinklet hullene og merke dem hvor de vil ende selv med toppen av boksen. Og kutt dem på dette merke.

•Glue og skru hjørne 1-av-4s på plass. Du vil bruke minst én skrue øverst og en skrue nederst for å holde plassen stenger på plass. Også bruke masse lim på ueksponerte sidene for ekstra sikkerhet.

•Sand alt til en glatt finish. Bruke makt sander og 60-korn belte, sand toppen av boksen slik at hver side er fullstendig flush med hverandre. Endre belter til 150 strø og glatt toppen.

•Skjære ut et stykke kryssfiner eller andre tre av valget for toppen. Dette vil være din dekker. Det skal måle litt større enn den opprinnelige bunn plassen fordi du har lagt til tre sider i formelen. Bare måle rundt nye omkretsen av din for å finne riktig størrelsen din lokket.

•Sett piano hengslet. Først knytte den til kanten din og deretter side av boksen. Du har nå en åpning top. Det er best å bruke bore eller skruen pistolen for dette trinnet.

•Glatt dekselet med sander. Bruke 150-korn beltet, sand alle hjørner og kanter av dekselet slik at de står jevnt med boksen.

•Installer krok og låsen. Vanligvis vil disse også bli skrudd på plass med egendefinerte skruene som følger med krok og klinke maskinvaren. Hvis maskinvaren ikke kom med skruer, bruke skruer som kan lett bli boret i tre og det vil klart holde låsen på plass uten å forstyrre krokens bevegelse. Nå din peis boksen er gjort og du kan begynne å bruke den til å lagre tre og holde din peisområde ryddig.

Tips og advarsler

  • Du kan flekken eller male denne kryssfinér til farger som passer med ditt innredning. Hvis du vil virkelig dekorativ boks, erstatte 1-ganger-4 biter av din favoritt tre som eik eller cherry, lim dem sammen siden, og deretter kan du klippe dem til å passe med nøyaktig retninger for å lage en kryssfiner boks. Igjen, flekken for å matche ditt innredning. Hvis du vil bruke denne peis for utenfor, så vær sikker på værbestandig med fugemasse.
  • Alltid bruke vernebriller når sager og andre elektroverktøy. Kontroller at du bruker tettsittende klær slik at du ikke tilfeldigvis ulempe dine klær så eller andre verktøy.