Hvordan bygge en på-Grade dekk

November 2

Hvordan bygge en på-Grade dekk

Velge å bygge en på-grade dekk i stedet for en forhøyet dekk eliminerer mange av conundrums vanligvis forbindes med dekk bygningen. Fordi en på-grade dekk er bare ett trinn høy, krever den ikke trinn eller rekkverk. Dekk bygningen er en utfordrende oppgave for de fleste eiere, kan en på-grade dekk gjøres raskere, og for mindre kostnad-enn en sammenlignbar opphøyet dekk.

Instruksjoner

•Fjern ytterkledning fra huset til 1 fot over hvor toppen av dekk vil sitte. Dekk området med selvtillit selvklebende vanntett membran.

•Nail finans styret (en del av 2-tommers med 10-tommers press-behandlet bord som kjører lengden på dekk) til veggen i den ønskede plasseringen. Hvis det blir et steg ned til dekks overflaten, må det være 4 til 7 1/2 inches under døren terskel. Pilot borehull gjennom finans styret i en sikk-sakk mønster. Plasser en vaskemaskin på hvert lag skruen og sett den gjennom finans styret og i grunnlaget for huset.

•Skjære en lengde av vanntett membranen. Kaste den på langs; en del av brettet membranen vil dekke tykkelsen på finans styret. Knytte membranen til veggen og over toppen av finans styret. Kjøre taktekking negler gjennom membranen og på toppen av finans styret med 8-tommers intervaller.

•Sett bjelke kleshengere i hver ende av finans styret med bjelke hengeren negler. Merk linjene for rim bjelkene (den doblet 2-tommen med 10-tommers styrene som vil danne sidene av dekk) og grave pier hull på 8-fots intervaller. Hullene skal utvide under frost linjen, som kan være 4 til 6 fot dypt. Bruk et nivå til å bestemme høyden på hver brygge slik at ferdig dekk nivå. Fortsett denne prosessen over forsiden av dekk.

•Opprett betong piers bruker rørformet fibertre. Støpe gjennom fibertre og nivå med en murskje. Knytte innlegg parentes i betongen mens den ennå er våt, og pass på å forlate rommet for en dobbel tykkelse på 2 tommer x 10 tommer trelast.

•Tillat betong Cure for 1 uke.

•Nail sammen et par 2-tommers med 10-tommers styrene til hver av felgen bjelkene. Fest bjelkene bryggene. Installere bjelke kleshengere i 8-tommers intervaller langs finans styret og foran rim bjelke, sørge for at toppen av interiør bjelkene vil sitte flush med toppen av felgen bjelkene.

•Installer 2-tommers med 10-tommers trim styrene til ansiktene til rim bjelkene med 8d (8-penny) spiker. Måle, klipp og legge terrassebord over bjelkene. Spiker terrassebord styrene til bjelkene med 8d spiker. Sand og forsegle endene av terrassebord styrene.