Hvordan bygge en over bakken dam

July 28

Hvordan bygge en over bakken dam

Noen ganger må dammer bygges over bakken. Enten plasseringen er under trær og grave ville skade treet, dammen er å være på betong, så graving er umulig eller dammen byggmester er en leietaker og ønsker å ta dammen langs ved flytting. Dette er en måte å bygge en over bakken dam.

Instruksjoner

•Figure ut hvor du vil dammen og merke den med en hageslange eller spray maling. Deretter finne ut hvor mange slagg blokker må du gjøre to kurs rundt figuren. Når du hoper blokkene på sine sider, kontroller at de er piled som du ville la murstein - forskyvning og ikke med ender i kø.

•Sett blokkene på plass, deretter linje innsiden med overbygg følte. Unlevel slagg blokker vil bli fikset senere. Hvis du har en skarp i hjørnet, følte ting noen kastet opp taktekking følte i hjørnet og deretter dekke med flere taktekking.

•Sett din EPDM liner, slik at det overlapper toppen av blokker og henger hele veien rundt.

•Fyll dammen med vann nå. Starte lagdeling flat finér steiner fra bunnen opp. Bruke større klipper nederst til du kommer til toppen av duken. Nå sette rad av steiner på rutefly hele veien rundt dammen. Cantilever dem over vannet så alle tegn på duken er skjult. Hvis det er lav kapasitet der dammen har alt vannet det kan holde allerede men duken fremdeles viser inne en annen flekk, sette et lag av stein oppå først hvor vannet er på toppen av vannet allerede. Nå tar liner som henger ned og sette den opp og over disse steinene du bare sette på slagg blokker. Dekke dem om midten av steinene. Hvis du har for mye liner bare kaste den under. Hvis du har altfor mye, kuttet noen av, men likevel la mer enn du tror du trenger.

•Continue med din lagdeling opp sidene. Du burde se om 1 eller 2 fot rutefly fra der du dekket det øverste laget av bergarter på slagg blokker. Her er hvordan å skjule den. Som du kommer til den siste lag på sidene av dammen, gjør siste rock på toppen selv med toppen av duken, deretter sette en større stein på begge. Din liner er helt skjult.

•Bruk ingen konkrete slagg blokker eller i rock kurs opp på siden. Bruk matjord og til å opptre som mørtel å rock arbeidet enklere. Senere bruke den jorden til å plante planter i å bløtgjøre vanskelig utseendet på steinen.

Tips og advarsler

  • Bruk hansker
  • Har minst én hjelper
  • Vær forsiktig når du løfter tunge steiner.