Hvordan bygge en orm Bin fra halm baller

June 7

Hvordan bygge en orm Bin fra halm baller

En orm bin er en beholder laget å holde ormer av flere grunner. Gartnere satt ormer i skuffer kompost kjøkken og hage utklipp. Fiskere bruker hyller for å holde ormer mellom fisketurer og ormen dyrkere bruke hyller for å holde ormer de oppdra. Hyllene kan være laget av plast, tre, halm eller annet materiale som ikke er skadelig for ormer.

Instruksjoner

• Velg et sted som er beskyttet mot direkte sol. Ormer bo i topp par tommene av sengetøy, og for mye varme vil drepe dem. Fjerne området rusk. Nivå bakken som mulig. Området skal ha god drenering.

•Plasser skjermen på jord. Det bør dekke området der ormer skal, for å hindre dem fra å rømme. Mesh bør være store nok til å tillate drenering, men lite nok til å holde ormer fra å gjennomgå gjennom den. Ormer som er godt matet og vedlikeholdt en behagelig temperatur er usannsynlig å prøve å unnslippe.

•Arrange halm baller i et rektangel. Plass dem på kantene av skjermen, slik at deres vekt holder mesh på plass.

•Fyll sentrum av rektanglet med sengetøy for ormer. Du kan bruke filler avis, døde blader, gress eller annet organisk materiale. Ikke Pakk sengetøy tett. Hvis bruker avis, legge til et par handfuls av jord øverst. Ikke gjør bedding noe dypere enn ca 10 inches, å holde sengetøy blir for varmt.

•Et sengetøy slik at det er fuktig, men ikke mettet. Ormen bin er nå klar til å ha ormer lagt til. Når de er i hyllen, mate dem utklipp, korn eller hage-avfall og dekke dem med svart plast eller papp, å oppmuntre dem til å komme til overflaten og mate.

Tips og advarsler

  • Ikke alle ormer kan holdes i confinement, deres vaner og miljømessige behov. Beste ormer å holde i en hylle er røde wigglers. De tåler et bredt spekter av temperaturer, er grådig eaters - gjør dem utmerket for kompostering- og de avbilde rask, doble sine tall om hver tredje måned. Skjermen nederst på hyllen er ikke helt nødvendig, men det vil bidra til å redusere tap fra ormer grave ut og rovdyr graving i.
  • En viktig faktor i å holde ormer i Live er å kontrollere temperaturen i orm bin. Hvor mye areal er ikke en faktor, men dybden av sengetøy er svært viktig. Hvis sengetøy er for dypt, vil ormen sengene bygge opp varme, forårsaker ormer å dø. Fuktighet er også svært viktig for ormer. Ormer kan ikke overleve dersom de tørker ut.