Hvordan bygge en oppbevaring dam

January 12

Hvordan bygge en oppbevaring dam

Utviklingsprosjekter innebære ofte rydder områder som begynner som naturlige terrenget. Fjerne skitt, gress, busker og trær kan ha en drastisk effekt på drenering av eiendommen. Avrenning blir et problem uten en riktig utformet oppbevaring dam plassert på et strategisk sted å samle regnvann. Se etter laveste området på tomten land utviklet for å plassere tjern og sjekke med lokale bestemmelser og kode bøker å bestemme dybde, bredde og omkrets nødvendig.

Instruksjoner

•Kontroller din lokale og statlige bygning kode og regler om oppbevaring dammer. Skriv ned målene du trenger for bredde, dybde og omkrets. Ta notater på hva andre regler og retningslinjer du må følge for å overholde koden i ditt område.

•Velg et lite sted å finne dammen og merke dammen målene med innsatser, bruk målebåndet for å få nøyaktige resultater. Bruke hammer til pund i innsatsen et par feet fra hverandre og fôr tiltenkte omkretsen av dammen.

•Fjern skitt fra midten av dammen området med Traktorgravere første. Sted fjernet skitt langs bredden. Flytte mot kantene og sjekk din dybde ofte. Som fjernet smuss peler opp, kan du bruke bulldoseren spredt ut jevnt eller fjerne det til et annet område. Skråningen bankene for å opprette en bolle-lignende form dammen, og bruk baksiden av bøtte på Traktorgravere til å kompakt jord rundt kantene. Gå ca en og en halv fot dypere enn målinger krever og gjøre en siste sjekk på dybden rundt dammen området.

•Dump leire skitt i dammen bulldoser og bruk bøtte komprimere det hele gulvet området. Bruk spade og Traktorgravere for å dekke og kompakt bredden av dammen med leire også. Dette vil hjelpe dammen beholde vannet som renner inn i den. Dybden som dekker leire bør være minst en fot.

Tips og advarsler

  • Se de lokale og statlige bygning kode for å finne ut hvordan å ordne alle innløp rør eller grøfter å mer avrenning oppbevaring området.