Hvordan bygge en øko-drivhus

May 3

Hvordan bygge en øko-drivhus

Voksende din egen mat er en utmerket måte å være mer økologisk vennlige. Dessverre er ikke alle klima egnet for dyrking av grønnsaker og frukt. For å overvinne dette, bruker folk veksthus. Ta din økologi videre, og bygge en øko-drivhus av resirkulerte drikkeflasker i stedet for nye glass ruter. Det fungerer like bra og vil koste halvparten av prisen. Et standard drivhus på 2.2 av 3.3 yards vil kreve ca 1400 flasker, som ellers kan gå i søpla.

Instruksjoner

•Prepare området ved å sikre at bakken er nivå. Lå nivået på bakken i flere steder å sikre det er flat. Bygning på ujevnt underlag vil gjøre prosessen vanskeligere. Hvis jorden ikke er flat, endre din byggeplass eller nivå bakken ved å flytte smuss.

•Assemble rammen fra plankene. Lå to 3.3 verftet planker og to 2.2 verftet planker i en firkant. Spiker dem sammen for å opprette en base. Ta din fire egendefinerte planker og knytte én til hvert hjørne, sikre med spiker. Montere gjenværende plankene til en firkant som du gjorde base og heve den til rammen. Sikre loddrette planker med spiker.

•Build tårn fra flaskene. Skjær bunnen av flasker med sagen. Skåret to 'tabs' i sidene av hver flaske å forhindre det glir ned. Opprette kategorien', cut to åpninger og bøye plast ut. Når flasker har blitt kuttet, lysbilde, ett i en annen til tårnet er høyden av klimagasser.

•Nail bunnen flaske hver tårnet drivhus ramme og plasseringen langs bunnen rammen. Legge til ekstra styrke ved innpakning metalltråd rundt drivhuset vannrett ved ulike høyder. Sikker tekstbryting rundt hodet på en spiker innebygd i rammen. Husk å la en dør kan måte.

•Legg taket, ved å dekke med plast sheeting, og spikrer den stramme til rammen. En dør kan opprettes ved hjelp av plastfolie. Spiker plastfolie toppen og en side av rammen. Klaff kan brukes til å angi og avslutte og kan være festet nederst å forsegle drivhuset.

Tips og advarsler

  • En skikkelig dør kan legges ved å bygge en dørkarmen. Dette er vanskeligere og kan kreve spesialiserte assistanse.
  • Klare flasker uten etiketter er best å bruke. Farget glass tillater ikke så mye lyset passerer gjennom, men kan brukes til å lage et mønster i flasker.
  • Plast sheeting på taket og dør må erstatter som det bærer over tid.