Hvordan bygge en naturlige foss

August 13

Hvordan bygge en naturlige foss

En naturlige foss er ikke bare en flott måte å legge skjønnhet til ditt hjem, men det kan også legge til mye nødvendig ro og atmosfære et utendørs område. Hvis du vil fossen å være en viktig funksjon i rommet og det første folk ser når de angir hagen din, bør du opprette en stor foss. Men hvis du bare ønsker en ut av veien hjørnet av gården har en naturlig ser foss, deretter Hold det liten. Med din overordnede mål i tankene vil hjelpe beholde prosjektet fra å ta over hele plassen.

Instruksjoner

•Survey plass til å avgjøre hvor stor eller liten du skal gjøre fossen. Når du velger feltet hvor fossen bygges, holde inne sinn det generelle formålet du prøver å oppnå. Hvis du planlegger å ha en strøm av vann som reiser til en dam, må du ha god plass å oppnå utformingen. Bestemme om fossen bygges i eller over bakken.

•Excavate området. Hvis du har besluttet å plassere din bergarter ned i bakken må du grave i bakken ved å grave noen gress og skitt som eksisterende murstein eller betong fra området. Hvis du vil legge til flere dammer, må du opprette en skråning på minst 2 inches mellom dammer for maksimal lydkvalitet.

•Plasser plast dammen i plass og posisjon plast tjern rutefly på toppen. Plass et lag med grus rundt omkretsen av dammen. Plassere pumpen bassenget i grus på den øvre kanten av dammen og sette pumpen i bassenget på baksiden, vanligvis nærmest strømkilden. Fylle bassenget med nok vann til å senke pumpen. Koble pumpen til strømkilden åsjekk hvis pumpen fungerer. Hvis det fungerer, koble pumpen mens du fortsetter å arbeide på fossen.

•Plasser store og små steiner samt planter rundt omkretsen av dammen og rundt pumpen bassenget på baksiden. Dette skjuler tjern rutefly og skjule pumpen. Det vil også gi fossen et mer naturlig utseende. Sted store og små stein i dammen for å opprette en nedover skråningen. Fyll dammen med vann til ønsket dybde, og koble pumpen. Justere steiner til du får ønsket utseende og lyd av din foss.

Tips og advarsler

  • Ta i betraktning alle underjordiske ledninger eller kabler før grave i din bakgård plass. Hvis du bor i et kaldere klima, fjerne pumpen og slangen før vinteren fryse sett i.