Hvordan bygge en naturlig ser menneskeskapt dammen

August 13

Hvordan bygge en naturlig ser menneskeskapt dammen

Bygge en naturlig vises utedamme er ikke så vanskelig som det høres ut. Det kan være skitne og tidkrevende, men sluttresultatet er veldig vakre og beroligende i en persons hektiske verden.

Instruksjoner

Hvordan bygge en naturlig ser menneskeskapt dammen

•Mark ut omkretsen av dammen før graving. Hvis du bruker en plast rutebåt for dammen kan du stort sett lage en figur ønsker du dammen. Bare legge ut en hageslange i ønsket fasong og grave rundt innsiden av det vil gjøre utslaget. Deretter grave ned de ønskede nivåene og legge din plast rutebåt i hullet. Du vil sannsynligvis måtte kaste det steder å få den passer bedre hvis dammen er en uvanlig form. Hvis din tjern rutefly av premolded, hard plast variasjon, må du grave etter dammen. Den enkleste måten å gjøre dette er å grave et hull omtrentlig størrelsen på duken og gjøre det dyp nok å hvile duken i hullet før rim er selv med de. Må du fylle hullet, både rundt omkretsen og under duken også tilsvarer formen på bunnen av duken.

•Bytt torv rundt kantene av dammen duken å dekke plast og gjøre dammen ser naturlig. Nå er du klar til å fylle tjern med vann. Dette er enkelt med en hageslange brønn. Når dammen er fylt må en slags lufting å holde vannet oksygenert til deres fisken. Hvis du ikke planlegger å levere dammen med fisk, vil så du trolig ikke kreve noen form for lufting enhet. Hvis du ønsker lufting må en pumpe utviklet for det formålet. Du kan kjøpe dem på pet levere butikker. Følg instruksjonene på pumpen som du konfigurerer. Når den kjører riktig vil suge vann inn i den ene enden av pumpen og presse filtrert vann tilbake ut den andre siden.

•Plant eget busker og dekorative gress rundt kantene av dammen. Dette vil gjøre dammen ser ut som det har vært og vil også tjene til å skjule alle slanger og elektrisk ledningene kjører til og fra dammen filteret. Prøv å plassere plantene slik at fargene utfyller hverandre, og at beplantning er passende for området du plante, som full sol eller delvis skygge.

•Build en naturlig ser fossen ved forsiktig skråner jord ved dammen og setter ned et lag av sement, med stein innebygd i den. Du kan skjule vannslangen under en av større stein på toppen av høsten. Den andre enden av slangen er festet til den undersjøiske pumpen og filtrering enhet. Vannet går inn i filteret, og gjennom slangen til vannet fall der filtrert vann går rygg inn i dammen i form av en foss. Kontroller sement er fullt herdet før du aktiverer filteret og få vannet kjører.

•Plant blomster og dekorative gress rundt kantene av sement fossen å gjøre det se ut som om det hører det. Dette vil bidra til å skjule det faktum at din fossen er laget av stein innebygd i sement og gjør det ser mye mer naturlig. Kontroller at sement bassenget er konkav slik at vannet går ned i dammen der du vil den skal gå. Ellers det flyter ut over kanten av stein og sement, og du vil miste dammen vann i jorden.

Tips og advarsler

  • Være kreativ. Naturlige dammer er ofte oddly formet, og de beste menneskeskapte er gjort på samme måte å se så naturlig som mulig.
  • Vær svært forsiktig når du installerer noe elektrisk hvor som helst i nærheten av en vannmasse. Kontroller at strømledningen er godt isolert før nettilkopling.