Hvordan bygge en murvegg finér på 8-tommers blokker

March 6

En murstein finér vegg er en type ytterkledning brukes til å dekke de ytre veggene av en bygning. Det er konstruert av full-size murstein og er atskilt fra bygningens strukturelle utforming av et luft hule rom. Denne luften hulrom er vanligvis 2 inches bredt eller mer og bidrar til å forhindre fuktighet infiltrasjon i levende områder av hjemmet. Luften flyte i hulrom bidrar til å fordampe mest fuktighet, mens eventuell gjenværende fuktighet drenerer til bunnen av hulrom og rømming gjennom åpningene kalles gråte hull. Murstein finér vegger kan installeres over nesten alle typer veggen innramming, inkludert 8-tommers blokker.

Instruksjoner

•Dig ned ved siden av veggen av hjemmet til å eksponere grunnlaget. Hvis dette grunnlaget utvider minst 6 inches utover veggene i huset, kan du installere murstein finer rett over toppen. Hvis ingen grunnlag vises, sikre en stål vinkelparentes til bunnen av veggen med en mur anker. Denne vinkelen vil fungere i stedet for stiftelsen å støtte ferniss.

•Still den første raden av murstein ca 2 tommer fra veggene i hjemmet. Murstein skal være sikret til stiftelsen mur mørtel, med ekstra mørtel mellom hver murstein bruke en sparkel. Når murstein med nivå med å sikre det er nivå og selv.

•Installer rad av metall blinkende som strekker seg fra huset gjennom luften hulrom, og går over den første raden i murstein. Sikre blinkende huset bruker mur festene, og legger det over den første raden i murstein slik at den hviler i mørtel seng.

•Dekk veggene med bygging papir slik at det går over blinkende. Overlapper radene papir 6 inches og sikre dem i veggen med spiker. Dette papiret vil fungere som en fuktsperre å hindre vannpenetrasjon veggene i hjemmet.

•Continue installere rader med murstein slik at de dekker blinkende på første rad. På andre rad, Utelat alle andre murstein for å opprette vannkanalene for drenering. Når du når den fjerde raden, legge murstein bånd hver 2 fot slik at de er innebygd i mørtelen. Den andre enden av båndene skal festes til blokk veggene til å støtte ferniss. Fortsett å legge murstein bånd fire og fire rader som du fortsetter opp veggen.

•Legg ekstra metall blinkende øverst på dører og Vinduer. Blinkende skal være lang nok til å utvide minst 8 inches opp veggen på åpningene, og bør også utvide utover ferniss litt. Dekk blinkende med bygging papir på alle områder der den hviler mot veggen. La ut hver andre vertikale mørtel joint på raden over denne dør og vindu blinker for å tillate drenering.

•La minst 3/4-tommers luftspalte øverst i finér under takskjegget. Du må utvide takskjegget Overbyggets å dekke ferniss og beskytte mot fuktighet. Dekk dette luftspalte med molding eller trimme å skjule utseendet og hjelpe holde vannet ute.