Hvordan bygge en murstein dekket rundt Grill

February 20

Innebygd Grill kjoler opp hagen din og skaper en samling plass for gjestene å samles mens du koke. Hvis, som mange mennesker, du allerede eier en frittstående grill, du ikke kanskje ønsker å erstatte den med en dyr lag innebygd. frittstående grillen ser ut som en innebygd grill ved å bygge en murstein cover som passer rundt grill. Bygge en murstein dekket kan opprette en prep område for grill og kle opp din plass slik at du er stolt over å invitere venner på hamburgere.

Instruksjoner

•Measure grill med et bånd måle. Murstein dekselet skal omgi grill og opprette en tabletop langs en eller begge sider for en prep området. Tegne en detaljert skisse av din grill stå på millimeterpapir og tegne omrisset av strukturen på betong med kritt.

•Dry-sett fire til fem rader av murstein, uten mørtel. Dette vil hjelpe deg å finne ut Hvis størrelsen og målene fungerer. Fjerne løs murstein.

•Apply en ½-inch-thick seng av mørtel til bunnen og sidene hver murstein i første rad eller kurs, bruke en sparkel. Angi murstein fast til stiftelsen. Bruk en nivå for å se arbeidet ditt.

•Sett den andre raden, svimlende murstein ved å justere hver joint rett ovenfor sentrum av murstein nedenfor. Dette vil kreve noen halv murstein. Angi en meisel på halvveis av murstein og trykk slutten av meisel med styrke hammer. Fortsette legging klosser i denne metoden til du får riktig høyde. Toppen av murstein bør linje med dør hengsler på baksiden av grillen.

•Skjære et stykke solid overflate som granitt, stein fliser eller skifer med en baufil tilsvarer dimensjonene til prep områdene. Bruk mørtel til toppen av murstein og telleren på plass. Tillate mørtelen tørke helt.