Hvordan bygge en murstein benk

August 12

Hvordan bygge en murstein benk

En murstein benk i hagen din kan være en flott måte å legge sitteplasser mens du fremdeles holder estetiske plass. Hvis du allerede har murstein aksenter på terrassen eller i hagen din, murstein vil gli rett inn og ser helt naturlig. Den største tingen om murstein er at design kan være så kreativ eller så enkelt som du liker. Prøv å plukke en design som passer din plass og stil. Start med en enkel benk med en flis på toppen og lett utvide disse teknikkene og kreativiteten.

Instruksjoner

•Få en detaljert skisse av benken din. Generelt, skal en benk være ca 16-24 inches høy og 16 til 18 inches dyp. En typisk murstein er 4 inches bredt og 8 inches lang. Du trenger fire rader med murstein lage en benk 16 inches dyp. Gjøre benken lengre du liker, avhengig av hvor mange personer du ønsker å få. Vurder om du vil sette en pute på toppen av det og planlegge din dimensjon deretter.

•Dig en grøft for foundation. Grunnlaget bør være ca 12 inches dypt til 6 tommer betong og to kurs med murstein underjordiske. Grave ca 2 inches større enn benk.

•Fyll betongen. Bruk en murskje for å glatte betongen, trykker fast for å fjerne luftlommer. La grunnlaget for satt helt.

•Still 1.p i det første kurset i murstein ifølge dimensjonen av benken din. ½ tomme på mørtel gjelder grunnlaget og angi murstein fast i fundamentet. Sjekk din murstein med et nivå. Bruk en styrke hammer trykk murstein på plass og fjerne mørtel hvis murstein ikke nivå.

•Still halv murstein på slutten av den andre raden i det første kurset i murstein. For å kutte murstein, sette den i gresset. Bruk en meisel scorer murstein. Satt meisel scoret på linje, og trykk på meisel med styrke hammer å kutte murstein.

•Still rader med murstein før du har satt nok til å matche dybden av tegningen. Gjenta denne prosessen for å angi de gjenværende kursene med murstein til du får benken til riktig høyde basert på motivet.

•Glatt mørtel øverst på benken. Sett brikkene på plass i mørtelen. Velg en brikke som er samme bredde som din benken for å unngå å kutte fliser. Tillate mørtelen sette over natten.