Hvordan bygge en mur pipe for en Workshop

December 24

Mur peis er en stor og må gjøres riktig for å unngå å lage ild farer. En workshop er et godt sted for en mur pipe knyttet til en vedovn, fordi avfallstre som opprettes i butikken kan brennes i ovnen å lage varme. Når du er ferdig i Pipa, vil det vekt mange hundre pounds, så den trenger et solid fundament under den.

Instruksjoner

•Measure omrisset av skorsteinen på gulvet og merke det med en blyant. En standard murstein er 8 inches lang, 4 inches bredt og 2 1/4 inches høy, og en standard mørtel felles er 1/2 tommers bred. Bygge din pipe med 8 murstein i en slik utenfor dimensjonene er 21 av 21 inches og innsideinformasjon dimensjoner er 13 x 13 tommer. Dette lar deg plass til en 12 ved 12 tommers skorstein røykrøret inne i murstein Pipa.

•Lay en seng av mørtel på gulvet og lage det første løpet av murstein ved å sette mørtel på slutten av en murstein, sitteplasser i mørtel sengen ved å tappe det med håndtaket murskje din, og deretter legge til en murstein.

•Build rent ut døren til skorsteinen så det er en del av de andre og tredje kursene med murstein. Rengjøringsport døren er en metallramme med en liten dør til den. Det vil tillate deg å rense ut kreosot og sot som faller til bunnen av skorsteinen når du rengjør den.

•Skjære et hull i den første delen av skorsteinen røykgass så hullet vil stille opp med rent ut døren når du setter røykrør i Pipa. Bruk en så passer med en murblader for å klippe røykrøret. Sette den inn i skorsteinen etter at du har lagt fire eller fem kurs med murstein. Hele tiden sjekke både røykrøret bitene og murstein pipen med en 4-fots å sikre at de er helt vertikale.

•Build murstein skorsteinen opp til toppen av den første flue-delen.

•Legg en flue delen ved å legge en tynn seng eller mørtel på den øvre kanten av først, så sette den andre en nøye over det og kontrollerer at det er loddrett.

•Build skorsteinen opp hvor fingerbøl blir installert. Fingerbøl er den rund åpningen som stovepipe går inn; det installeres vanligvis ca 6 fot over gulvet.

•Skjære et hull i røykrøret stykket som selv med fingerbøl så fingerbøl passer inn i den. Installere røykrøret stykket, så fingerbøl, så opparbeide murstein rundt fingerbøl. Fyll mellomrom rundt fingerbøl med mørtel. Nå inne røykrøret ved å sette deg gjennom fingerbøl og fylle hull som eksisterer mellom fingerbøl og røykrøret.

•Legg flere kurs med murstein til du har nådd ønsket høyde av Pipa.