Hvordan bygge en mur hage

September 7

Hvordan bygge en mur hage

Hvis du er landskapsarbeid hagen din, men ikke har råd til spesiallaget støttemurer og dyre sovende steiner, vurdere murstein. Hvis du vil bygge, har du sannsynligvis noen murstein leftover fra andre prosjekter. Hvis ikke, murstein er ikke så dyrt som stein og det er lettere å løfte og bygge med. Det er også allsidig på grunn av formen små, uniform. Du kan bygge en mur hage i litt mer enn en ettermiddag med litt albue fett og nøye planlegging.

Instruksjoner

•Velg kan murstein garden basert på planter du ønsker å vokse. Kontroller at det ikke er noen overhengende grener hvis planter trenger full Søn, og velg et sted under markiser eller grener for planter som krever delvis skygge.

•Stasjon en hage eierandel i bakken med en gummihammer, markere midten av hagen din. Skjære et stykke av hyssing rundt 5 fot lang og knyt en slutt på innsatsen og den andre til en sprayboks av egenskapen maling. Gå ut fra innsatsen til hyssing er stram. Spray maling eiendom på bakken stund gåing i en sirkel. Gjenta, bruker et stykke av hyssing 3 ½ fot lang.

•Skyv spissen av din spade ca 1 tomme i bakken ved kanten av mindre krets. Vippe den tilbake i en 45 graders vinkel å løfte torv og skyv det fremover for å skrape torv bort. Fjern alle torv i mindre sirkel på denne måten. Fjern nok jord for å gjøre en sirkel rundt 3 inches dyp.

•Fyll sand i ryddet plass, sprer det ut til ca 1 ½ inches dyp. Fylle resten av plassen med Breivik. Sett klosser rett innenfor kanten av sirkelen, legge dem på langs. Stable to til tre flere lag av murstein på toppen av den først, svimlende dem så murstein i de øvre lå over crevices mellom klossene under dem.

•Fjern torv i ytre, større sirkel, opprette grøft ca 2 inches dyp. Spredt på et lag av sand ca 1 tomme dyp. Lå murstein i et lag i denne sirkelen slik de stråler ut fra kantene av murstein planter ut til kantene av større sirkel. Trykk strimler av torv mellom mursteinene å bløtgjøre deres opptreden. Fyll center planter med jord og kompost.