Hvordan bygge en midlertidig rullestolrampe

July 29

Hvordan bygge en midlertidig rullestolrampe

Rullestol ramper tilbyr tilgang til bygninger og rom for allergikere, andre hjul biler og folk presser vogner. Liten, enkel tre rullestol ramper er enkel å bygge og lett å demontere. Men strenge retningslinjer for føderale og lokale styrer spesifikasjonene for konstruere rullestol ramper og alltid bør konsulteres før du starter prosessen. Du kan bygge en rampe som stiger 6 inches, er 6 fot lang og 5 fot lang.

Instruksjoner

Konstruere sidene

•Få sider på 3/4-tommers ark. Start med å måle ned langsiden av kryssfiner arket. Lage et merke på 6 fot. Dette vil være den nederste kanten av en side av rampen.

•Bruk T-square måler 6 inches rett ovenfor den tidligere rekorden og lage et annet merke. Tegne en rett linje fra det merket til hjørnet av kryssfiner arket danner en trekant som er 6 tommer lang av 6 inches høy.

•Bruk så å kutte denne trekant kryssfiner arket. Dette er den første siden av rampen. Bruk det til å spore en trekant samme kryssfiner ark. Dette vil være den andre siden av rampen.

Legge struktur

•Skjære på 8-fot lange 1-ganger-4 i to 4-fots deler. Starter fra bunnen, ta blyanten og gjøre merker hver 8 inches langs sidene. Skru de to 1-ganger-4 du bare kutte på to første merkene fra bunnen. Bruk to skruene per side. Bjelkene foran rampen plasseres horisontalt og flush til bakken.

•Skjære alle 8-foten, 2-av-4s i to totalt åtte 4-fots stykker. Ta din 4-fots, 2-ganger-4 stykker og skru dem inn i sidene, to skruene per side, på alle andre mark.

•These er bjelkene-horisontal støtte medlemmer som kjører sidelengs midtpunktet på rampen. Legge til en ekstra 2-ganger-4-bjelke i nedre tilbake hjørne av rampen.

Toppen av rampen

•Measure 6 fot med 8-fots kanten av en av de 3/8-tommers kryssfiner ark og lage et merke. Mål og mark på samme avstand langs den andre siden og trekke en linje mellom to merkene.

•Bruk så kutte langs linjen og du sitter igjen med et stykke kryssfiner som er 4 x 6 tommer. Legge dette arket over det andre arket og spore den. Kutt det andre arket. Hvis du planlegger å legge en endelig lag masonite eller Skatelite for å jevne ut rampen, bruker du dette arket sporingsflagg en linje på arket og kutt det også.

•Skru kryssfiner arkene og Masonite eller Skatelite til rampen. Plasser det første arket kryssfiner over den skjelettlidelser strukturen og bruke treskruer om hver fot eller så skru å 2-ganger-4 bjelkene. Legge til det andre arket av kryssfiner følge samme fremgangsmåte og etterbehandling arket Masonite eller Skatelite.

Tips og advarsler

  • Du kan legge en tilbake til rampen ved å klippe en 6-ganger-4 tommers stykke kryssfiner 3/8 tommer utklipp og skru den på baksiden av rampen.
  • Se retningslinjene gitt av amerikanerne med Disibilities Act for målene og krav på rullestol rampen konstruksjon. Byen bør ha en planlegging avdeling kontor. Sjekk med dem for å se om det er noen lokale lover som regulerer rullestol rampen spesifikasjoner.