Hvordan bygge en midlertidig Lean-to drivhus

October 4

Hvordan bygge en midlertidig Lean-to drivhus

Starter planter for utendørs hager midler beskytte unge planter fra ekstreme regn og vind samtidig som det gir nok lys for dem å vokse. Et drivhus vil gi alle disse tingene for plantene dine til de er gamle nok og kraftig nok å motstå liv. Når du har bestemt å dyrke planter i et drivhus, må du velge et design. Drivhuset kan være så forseggjort eller så enkelt som du ønsker å bygge den. En enkel, midlertidig lean-to drivhus får sollys, varme og beskyttelse mens koste deg lite penger.

Instruksjoner

•Stasjon en vinklet tre stake 12 inches i bakken, ved hjelp av en slegge. Kjøre en andre innsats 5 fot fra første.

•Lay en annen vinklet innsats over toppen av de to søyler. Bruk Phillips litt på din bore for å kjøre en galvanisert skrue gjennom toppen styret og i slutten av hver oppreist. Skjær endene av kryss-styret med en baufil.

•Unroll i plastfolie. Lå en ende av sheeting på tvers-styret. Legge en 1 tommers ved 2-tommers styret på tvers-styret i rammen. Tøm hver side av brettet med vannrett brettet på toppen av rammen. Bruk en hammer til å kjøre en linje av overbygg negler for å koble de to kortene og holde plast på plass.

•Trekk plast sheeting 10 fot fra rammen. Legge en for 1-tommer ved 2-tommers styrene under plast og en annen oppå den. Spiker to sammen med plast sheeting klemt sikkert mellom dem. Trim kantene av plast med en barberhøvel kniv.

•Trekk den løse enden av plast som langt fra montert rammen som mulig. Kjøre telt innsats gjennom plast der styrene holder slutten av det er liggende på bakken. Kjøre innsatsen 12 inches fra hverandre, og sørg for hver av dem er deaktivert slik at delen vinklet ligger over styrene.

Tips og advarsler

  • Arbeidshansker og vernebriller er nødvendig ved bruk av håndverktøy.