Hvordan bygge en malt kryssfiner Headboard

July 26

Headboards kan være en kostbar stykke møbler, men kan du enkelt lage dine egne egendefinerte hodegjerde av et stykke kryssfiner. På pluss-siden, dette er et enkelt prosjekt, og du står fritt til å male hodegjerde noen fargen du velger, kan du også male et design på den. Himmelen er grensen med dette prosjektet, og det kan gjennomføres på mindre enn en helg, med bare en grunnleggende rekke verktøy.

Instruksjoner

•Lag en mal for din headboard. Du kan bruke et stort stykke papp. Trace ut figuren du vil styret i og deretter klippe bort alle overskudd papp.

•Se ut formen på kryssfiner. Legge malen papp over kryssfiner. Kontroller at du sporer på "A" side av brettet-baksiden vil være mye vanskeligere å arbeide med. Bruk en lys blyant for å gjøre merkene.

•Skjære kryssfinér til figuren. Bruk en sirkelsag og sakte Følg blyant merker. Ikke rush tre gjennom så; Dermed opprettes hakkete merker.

•Sand ned kryssfiner. Kantene må slipes glatt og "A" overflaten må være prepped for maling. Bruk en fin karakter av sandpapir og gå over overflaten en gang. Kantene må en middels klasse, avhengig av hvordan ujevne de er.

•Paint kryssfiner. Male tre i ønsket farge. Gå med korn og et tynt lag med maling. Ikke glem å male kantene av styret for. La denne første strøk tørke i minst fire timer. Hvis du trenger en andre strøk, bruke den og deretter vente enda fire timer før du installerer hodegjerde.

•Sett hodegjerde. Bruk en drill til å lage hull i bunnen av styret å feste det til ramme på sengen. Du kan bruke skruer for en tre seng, men en metall bedframe må muttere og bolter. Kontroller at hodegjerde legges sturdily.