Hvordan bygge en lys Rack

November 10

Lys rack brukes hovedsakelig for innendørs hagearbeid. Disse stativene holde lav-varme-output lys brukes for voksende planter, stiklinger eller kloner. Lys stativer er ofte laget av tre. Høy-varmeeffekt lys bør holdes på brannhemmende materialer som metall eller fiber cement. Bygge lette hyller av tre er ikke en komplisert oppgave. Det kan gjøres enkelt ved hjelp av materialer som er kjøpt fra lokale jernvareforretninger.

Instruksjoner

•Still 37-tommers brettet ned flatt og plassere en 31-tommen bord vinkelrett på toppen av styret. Kanten av 31-tommen styret skal flush med slutten av 37-tommers. Endene av 31-tommen Styret bør alle være 10 inches vekk fra kantene av 37-tommers. Skru gjennom 31-tommen styret og i 37-tommers styret med tre skruer. Gjenta dette trinnet med de andre to 31-tommen og 37-tommen kortene. Dette er sidene til din lys står.

•Plasser sider oppreist så de hvile på kantene av 31-tommen styrene. Plasser dem slik de er parallell med 37-tommers styrene mellom 31-tommen styrene og 48 inches hverandre. Posisjon 48-tommers styret mellom de 37-tommers så det er flush med toppen ender av 37-tommers styrene. Skru tre skruer gjennom hvert 37-tommers bord og i endene av 48-tommers.

•Skru to øye-kroker til bunnen av 48-tommers. Plass i øyekroker 40 inches hverandre så hver 4 inches unna endene av styret og Midtstiller dem slik at de hver 2 ¾ tommer fra kantene av styret.

•Sett lys til øyekroker bruke maskinvaren leveres med lyset.