Hvordan bygge en liten veranda & trapper

April 17

Hvordan bygge en liten veranda & trapper

En veranda, uansett hvor stor eller liten, kan gi utendørs komfort for ethvert hjem. Enten det er en frittstående struktur eller tilknyttet husholdet, en bakgård veranda ikke så vanskelig å bygge som du kanskje tror. Før du begynner, må du bestemme hvor du ønsker å sette verandaen. Ta nødvendige målinger, og pass på å holde prosjektet liten nok til å håndtere. Også ta en titt på verktøyet skur. Har alle nødvendige verktøy før du begynner vil gjøre forhallen og trapp forsamlingen flytte raskere og enklere.

Instruksjoner

Planlegge og bygge verandaen

•Få en design for verandaen, ved hjelp av målene du tok som lengde, bredde og høyde på dekk. Hvis du legger forhallen til et hus, tillate en 3 - eller 4-tommers trinn under døren. Bestem hvor mange innlegg du må holde dekket av bakken. Antall innlegg du trenger vil variere avhengig av størrelsen på verandaen. Når du tegner ut design, plassere innsatsen i bakken der du vil legge til innlegg, for senere bruk. Bruk denne planen for å kjøpe riktig mengde tre og sement fra en jernvarehandel.

•Prepare innlegg for instillasjon. Grave et hull for hvert innlegg som 1 fot bred og 3 inches dyp. Plass en foundation rør i hvert hull. Mål og kutt tre innlegg til ønsket høyde, husk at de vil være knyttet til metall footings at du vil sement i bakken.

•Mix omtrent tre deler sement til en del sand, legger vann så batter er fast.

•Installer footings. Spade sement i foundation røret. Plassere et metall fotfeste i midten av rør fylt med sement og kontroller at det er rett, bruker et Vater. Gjenta for hver fot. La sement til helt tørt før du fortsetter til neste trinn.

•Sett grunnlaget blogginnlegg metall beslag bruker tre skruene. Stadig sjekk at innleggene er rett, bruker din boble nivå.

•Assemble strukturen i dekk, bruker metall parentes knytte støtte bjelker til tre grunnlag.

•Skjære terrassebord til ønsket lengde, bruker spisst så. Lå terrassebord vinkelrette over støtte bjelker, plassere tre mellomlegg mellom de å opprette en jevn avstand. Fest terrassebord å støtte bjelker bruker tre skruene.

Bygge tre trinn

•Purchase to trapper stringere har som allerede trinn skåret i dem. Skjær trapp stringere til en passende lengde slik at trappen er nivå og linje opp til forsiden av veranda. Bestemme hvor brede du vil trappen og markere området hvor grunnlaget for to trapp stringere møte bakken, opprette et oppsett for et rektangel fundament.

•Fjern 2 inches av bakken fra rektanglet du har målt. Støpe i rektangelet, og la det sette.

•Plasser stringere mellom siden veranda og landing pad. Sikre dem til dekk og betong grunnlag med metall braketter og tre skruer.

•Measure og klippet terrassebord for å legge over stringere. Bruk tre shims til verdensrommet terrassebord på trapp stringere, sikre dem til stringere med tre skruer.