Hvordan bygge en liten tre Gate for en hevet dekk

October 1

Bygge en liten tre gate å vedlegge en patio eller dekk er et enkelt prosjekt som krever ingen verktøy eller avansert snekker ferdigheter. En skisse, inkludert portens dimensjoner, er laget for å organisere prosjektet. På grunn av størrelsen på porten tjener planker eller pickets ikke bare som infill, men også som oppkvikkende for rammen. Dette prosjektet kan gjennomføres av et hjem eieren med grunnleggende trearbeid ferdigheter i mindre enn to timer.

Instruksjoner

•Sketch rektangulære gate rammen. Inkluder høyde og bredde dimensjonene på skissen. Bredden på porten rammen skal være 1 tomme kortere enn avstanden mellom portstolper tillate klaring for hengslene og låsen. Høyden på porten er et spørsmål om personlig preferanse.

•Still spisst så til 45-graders kutt. Klippe av en ende av en 2 x 4-tommers planke ved å plassere 2-tommers overflaten av planken på tabellen så og holder planken fast mot guide gjerdet som du klippe. Se dimensjonene på skissen merke langsiden av trimmet planken lengden på vannrette gate skinnene. Kutt skinnen til lengden. Kutt endene er forskjellige, ikke parallelle. Skjær en andre rail til de samme dimensjonene.

•Measure, merke og kutte to loddrette stiles til dimensjoner angitt på skissen. Som skinner, stiles måles på langsiden på trimmet plankene og beskjæres slik at endene er forskjellige, ikke parallelle.

•Arrange skinner og stiles på flatt underlag å danne et rektangel med kjegleformede hjørner, som en bilderamme. Plass en L-formet bøtte plate på hvert hjørne eller rammen, sentrert til rails og stiles. Bruk en drill og kjøring litt for å skru en etappe av hver plate til rammen. Lå en snekker plassen på ett hjørne av rammen. Justere stillingene av skinner og stiles, om nødvendig, for å danne en vinkelrett kjegleformede felles. Skru den ledige etappen av bøtte platen i stedet. Gjenta square og delta gjenværende hjørnene av rammen.

•Measure, merke og klippe infill plankene. Avhengig av portens stil, kan infill pickets trimmes for å justere med eller utvide over øvre gate jernbane før installasjonen.

•Vri rammen over bøtte platene er mot den flate overflaten. Ordne pickets eller planker på rammen slik ytterkant av venstre og høyre pickets justeres med stiles ytterkant. Ordne indre pickets eller infill planker mellom ytre plankene så de er jevnt fordelt og linje med øvre og nedre skinnene. .

•Sett hver plukket til øvre og nedre rails med minst to likt mellomrom skruene i vannrette linjer. Knytte den ytre pickets til venstre og høyre stiles med skruer plassert ca 4 inches hverandre i en loddrett linje. Ferdig porten kan installeres med maskinvaren.