Hvordan bygge en liten Foss med pumpe & bergarter

January 6

Hvordan bygge en liten Foss med pumpe & bergarter

Bygge en liten foss i hagen din vil ikke bare legge verdien til hjemmet ditt, men det vil gi deg en liten bit av serenity inne din egen gårdsplass, tiltrekker seg en rekke fugler, sommerfugler og andre dyr. Bygge en foss er en utfordrende oppgave som kan ta noen dager å fullføre, spesielt hvis du har aldri bygget en før, men når ferdig, vil du ha en vakker foss som du kan være stolt av.

Instruksjoner

•Decide på stedet for din fossen. Siden du bygge en liten foss, hvor ikke for begrenset. Men siden du vil være grave opp jord, er det viktig å kalle lokale verktøyet selskapet å finne ut hvor noen underjordiske kabler eller ledninger er plassert.

•Outline ønsket fasong hage tjern eller bassenget med en hageslange. Opprette et basseng som er minst 2 fot bred. Dette er å sikre at det vil holde nok vann til din foss skal fungere. Bruk spraymaling til å markere perimeters av din bassenget.

•Dig opp bassenget med en spade. Dybden av bassenget skal være ca 2 fot dyp så det vil ha kapasitet til å holde minst 10 galle av vann, som ikke er egentlig mye for en foss.

•Lay ned 2 inches av sand i bassenget etasje. Sand vil bidra til å holde noen kvister eller steiner fra punktering bassenget duken.

•Plasser rutefly tjern eller bassenget i gravd ut dammen. Glatt rynker eller bretter og trekke opp kantene slik at de ligger like utenfor bassenget. Sikre kantene med landskapsarbeid steiner.

•Dig ut en mindre inndeling bare utsiden av bassenget, minst 1 fot bred og 3 fot lang. Dybden av denne delen må være bare en tomme eller to. Plassere dammen pumpen i denne inndelingen og koble en fleksibel vannledningen røret på pumpen. Legge røret ned horisontalt, men plassert oppover.

•Sett dammen filtrere i bassenget og koble andre vann linje røret til filteret, og deretter fra filteret på pumpen.

•Plasser landskapsarbeid steiner i delen gravd ut fra den ene enden til den andre. Skjule fleksible vann linje røret med noen av steinene, skape et naturlig resultat. Pass på at to eller tre av landskapsarbeid steiner litt overheng bassenget. Dette er hvor vannet vil falle fra.

•Vri på dammen filter, prime pumpen, og Juster eventuelle steiner nødvendig for vann faller måten du ønsker.