Hvordan bygge en lav steinmur

October 2

Hvordan bygge en lav steinmur

Gartnere, landscapers og bønder bygge vegger for å skille planter og dyr, opprette opp hagen senger eller lage en visuelt behagelig separasjon. Noen ganger er disse veggene svært høy, spesielt hvis du bygge en privat hage eller fekting i dyr som kan hoppe. Oftere, men bygge folk lav vegger. Lavere vegger mindre tid og er enklere å bygge, og folk bygge vegger vanligvis bare trenger en minimal barriere for sine formål. Bygge en lav steinmur tar ikke mer enn en ettermiddag når du har din materialer.

Instruksjoner

•Velg en plass og en form for veggen og merke den med hagen påler og eiendom tape. I hagen påler i bakken og koble dem med lyse, plast egenskapen tape, bruker en snekker plassen at linjene er rette og parallelle.

•Dig en åtte-tommers-dyp foundation grøft mellom hage innsatsen. Firkantet hjørner og kontroller sidene og bunnen er flat via et nivå. Formen på din grøft samsvare nøyaktig figuren du vil veggen har.

•Velg en form veggen-brikkene dine. Flat, rektangulær steiner stable lett. Skifer og granitt Vær godt og utvikle en rustikk, attraktive patina over tid.

•Fyll grunnlaget grøft med grus. Hell og nivå grus med en spade, legge et nivå over stiftelsen å sikre at det er selv med bakken.

•Stack det første laget av stein på toppen av stiftelsen slik at de justeres med kantene. Plass steinene så tett som mulig uten å la dem touch.

•Stack andre lag av stein oppå først ved å stille opp midten av hver andre lag stein med mellom to første-lags steiner. Rave alle steinene i hvert lag som dette. Stable stein til veggen når midjen.