Hvordan bygge en lat Susan skap

November 15

Hvordan bygge en lat Susan skap

Lazy Susan tilbehør er en vanlig måte å gjøre plass som ellers ville vært vanskelig og ikke bruker-vennlig. Hvis du har hatt til å hente ser noe fra hjørnet tilbake i et hjørne kabinett, deretter installere en Lazy Susan regjering bedre etter hver hendelse. Den ekstra lagringsplassen ved å installere en Lazy Susan er verdt innsatsen det tar for å bygge en.

Instruksjoner

Bygge boksen

•Plasser endene av skrivebordet. Mål fra den ene enden og lage et merke på fire inches. Deretter måle fra vinkelrett kanten og merke det på fire inches. Plasser innramming kvadrat på merkene og tegne som krysser. Kuttet dette ut med ferdigheter så. Bruke lim på nederste kant på endene og sikker 18¼-tommers cleats dem med boksen neglene. Være sikker cleats er jevnt med kanten nettopp opprettet med kuttene gjøres på fire inches. Rydde opp overflødig lim. med en fuktig klut.

•Plasser kryssfiner ryggen på bordet, bruke lim på bunnen område for disse to stykker, og sikre cleats hver henholdsvis med boksen neglene. Rydde opp overflødig lim. med en fuktig klut.

•Apply lim til 34½-tommers kanten av kryssfiner baksiden. Stå det opp og fest den til 35¼-tommers baksiden med gips skruene. Lim gjelder tilbake kantene av satt i hver ende av ryggen og sikre dem med gips skruene.

•Sett hyllene på skrivebordet. Mål fra den ene enden og lage et merke på 11¼ inches. Gjenta dette for kanten som er vinkelrett til det første. Plasser innramming kvadrat på merkene og tegne som krysser. Kuttet denne plassen ut med ferdigheter så. Gjenta dette for øverste hylle.

•Apply lim til øvre kant av cleats, Plasser en av hyllene på dem, og sikre sokkelen gjennom ender og ryggen med gips skruene. Deretter lå Lazy Susan kabinettet på en av ryggen. Lim gjelder kantene på øverste hylle, plasser på toppen av kabinettet, og sikre det som andre sokkelen.

Ansiktet ramme

•Sett 12 og 12¾-tommers kryssfiner på skrivebordet. Bruk lim til fire tommers kanten av kortere stykket. Sikre den til lengre en og sikre det å med finish neglene.

•Plasser to face rammen ender på tabellen. Fest en toppen og bunnen rail i hver ende med korrugerte festene. Ett sett med rails er ¾ tommer lavere enn de andre, så være sikker på å matche dem opp før sikre dem.

•Drill pilothull på baksiden av lengre skinnene hvor de vil møte de kortere. Bruk lim til endene av kortere skinnene og sikre dem til lengre rails med gips skruene.

•Apply lim til kantene av skapet der ansiktet rammen går. Sikre den til kabinett med finish neglene.

•Apply tre kitt i leddene i ansiktet rammen. Sand ansikt rammen etter på kitt dries. Installere Lazy Susan i henhold til produsentens instruksjoner.

Tips og advarsler

  • Les instruksjonene for Lazy Susan før bygge regjeringen å bli sikker det er ikke noen installasjon trinn for å fullføre før du monterer kabinettet. Boring pilot hull gjennom ansikt rammen der det skal være sikret i regjeringen kan være nødvendig hvis rammen er laget av tett materiale som eik.
  • Ikke la elektroverktøy uovervåket i nærvær av barn. Gjelde ikke en finish å uten tilstrekkelig ventilasjon.