Hvordan bygge en langsom drypp-linje

September 1

Hvordan bygge en langsom drypp-linje

En langsom drypp linje er en av de mest effektive måtene å vanne en hage. Det hjelper minimere Luke problemer og fungal sykdommer i planter fordi den leverer vann direkte til røttene. Det reduserer fordamping og vanntap gjennom vind flyt fordi vann er nettopp benyttes av planter. En drypp linje sparer også vann, siden den går likefram å der planter trenger det og ikke dammen andre steder.

Instruksjoner

•Velg området der du vil sakte drypp linjen skal installeres. Drypp vanning systemer arbeid beste vegetabilske hager, landskap plantings og blomsterbed.

•IDENTIFY et utendørs vannkilde at drypp-linjen. Mens alle utendørs munnstykke kan brukes, må du knytte en Y-formet ventil hosepipe kontakt. ellers må vannkilde brukes utelukkende for drypp linjen.

•Design utformingen av hagen hvor du skal legge drypp linjen. Angi planter skal vanne, og angi hvor langt de er fra hverandre. Hver plante har et sprinkleranlegg eget. Planter som trenger mer vann får to sprinklere.

•Gather alle materialer for drypp systemet. Du trenger en batteridrevet tidtaker som vil tjene som en klokke å automatisere vanning ganger. Du trenger også en trykkregulator eller en tilbake-flow ventil å hindre at vannet fra sikkerhetskopiering og skade husholdning avløp. Slangen adaptere bidrar, men de er valgfrie.

•Koble hele dryppe til munnstykke i denne rekkefølgen: Y-formet rør, tidtaker, trykkregulator, Slangeadapter, hage hosepipe og slange-tråden kortet.

Tips og advarsler

  • Det er viktig at du tester hele dryppe linje rett etter at du kobler systemet. Kontroller for lekkasje på treg drypp linjen før du forlater den.
  • Hvis du har eksisterende sprinklere hjemme, kan du enkelt konvertere det til et drypp vanning systemet ved koble alle spray hoder krets bortsett fra en og deretter kjøre en drypp krets fra at en leder. Kretser som ikke er egentlig nødvendig å vanne plenen eller blomsterbed er de beste å kutte.