Hvordan bygge en kvist espalier

December 6

Hvordan bygge en kvist espalier

Et espalier er en mønstret struktur, vanligvis laget av tre, som brukes til å lede klatreplanter og andre planter i en ønsket form. Noen ganger, men ta dekorative trellises fokus bort fra anlegget vises. En måte å bøte på dette og kamuflasje strukturen er å bygge et espalier med naturlig kvister. En kvist espalier vil blande i og la din plante sentrum.

Instruksjoner

•Grasp tre kvister sammen og binde dem med slips wire. Vikle ledningen rundt midten av bunten. Vri ender ledningen sammen med jaws din tang og klipp av overflødig ledningen med kutter/kniv på din tang. Tapp vridd ledningen med hodet av Tang for å flate den mot tre. Tie av bunten 2 inches fra hver ende av bunten. Tie fem flere bunter av tre kvister hver, gir deg seks pakker og en løs kvist.

•Hold seks pakker sammen og binde dem tett 1 tomme fra den ene enden av stabelen. Plassere en annen wire vikle rundt store bunten 3 inches høyere enn først. Vri ledningene stramt, klipp av de lange endene og flate ledningen inn i skogen.

•Plasser gjenværende løs kvist i 90-graders vinkel til den løse enden av bunter. Fest løs kvist til en av de små buntene danner et kors 3 inches fra slutten av både bunt og kvist. Vri ledningen stramt og klipp ender med din tang.

•Tie wire en annen pakke 3 inches fra motsatt side av horisontale kvist. Plass de gjenværende fire bunter jevnt over horisontalt kvist, og fest dem med wire.

•Stasjon vinklet slutten av plukket i bakken med hammer. Kjør innsatsen til bare 24 inches gjenstår over bakken. Fest bunnen av din kvist espalier til innsats med slips wire hver 8 inches opp innsatsen.