Hvordan bygge en kortstokk uten en finans styret

April 26

Hvordan bygge en kortstokk uten en finans styret

En finans styret er en viktig del av dekk konstruksjon som anker den til huset. Men må du fjerne utvendig bordkledning når du installerer moduler eller horisontale rammer, som kan bli uhåndterlige. Alternativt kan du konstruere en solid dekk langs fronten eller en side av huset uten å bruke en finans styret. I slike tilfeller må installere tre innlegg i bakken til nærmere fra veggene.

Instruksjoner

•Sett inn et terrassebord skru på hvert hjørne av utvendig fasader langs veggen der du ønsker å bygge dekk. Kjøre hver skrue på hjørnet av veggen, på dekk høyden, ved hjelp av en drill.

•Measure utover fra hver skru plasseringen til en avstand på 9 fot, og Merk stedet på bakken med pulverisert kritt. Kjøre tre stake på hver kritt merke med en hammer.

•Wind streng mellom skruer og tre innsatsen direkte i fronten. Kontroller strengen er nivå før bryte det rundt hver innsats på ønsket dekk høyden. Pakk lengder av maskeringstape rundt strengen på 1 fot, 4 fot og 8 føtter.

•Dig et innlegg hull på hvert bånd sted med et innlegg hull digger. Sikre hull tiltaket 12 inches bredt og 24 inches dyp.

Stå et sted en 4 x 4-tommers trelast innlegg i hvert hull og merke høyden på hyssing langs den. Kutte hvert innlegg til merkede linjen med en SAG. Forberede betong etiketten retning og stå hvert kutt innlegg i hullet før helle betong rundt for stabilitet.

•Sikker en 8-fots 2 av 8 til den ytre kanten av innlegg med 3-tommers lag bolter. Støtte hvert innlegg opp og nivå det. Fest 8-fots 2-av-8 trelast innlegg ved hjelp av klemmer.

•Sett inn en 1/2-tommers biter i en drill og bar to pilot hull i hver 8-fots 2-av-8, i tråd med innlegget. Sette inn en 3-tommers lag bolt i hvert hull, og stram med en skiftenøkkel.

•Sikker 2-av-6 bjelke kleshengere langs 8-fots trelast med 16-tommers mellomrom bruker dekk skruene. Fest bare en side av hver hengeren, forlater den andre gratis for bjelkene. Linje hengere parvis.

•Plasser et 8-fots lange 2 x 6-tommers trelast bjelke i hvert parentes. Lå bjelke på plass og utvide braketten siden for å legge den. Gjenta denne prosessen for å angi en bjelke per braketten par.

•Plasser en 8-fots dekket bord mot huset, parallelt med 2-av-8 trelast. Sett inn et par dekk skruer gjennom hver bjelke og inn dekk bordet. Fortsette å feste styret til du dekker dekk.

Tips og advarsler

  • Følg disse instruksjonene for en 8-by-8-fots dekk, eller endre målene tilsvarende.