Hvordan bygge en korrugerte tinn kompost Bin

April 15

Kompostering er en viktig del av den sykliske naturen til hagearbeid. Snu din organisk forblir i en nærings rik stoff for å sette tilbake til jorden fordelene planter og bidrar til å redusere avfall. Du kan lage en enkel og rimelig kompost bin med bølgeblikk.

Instruksjoner

•Apply en giftig trebeskyttelse til alle trelast å beskytte den mot råte.

•Plasser fire 4-fots hjørne innlegg i bakken. Sett inn 1 fot i hvert innlegg i bakken så du har 3 fot stikker. Space innlegg 3 fot fra hverandre. Du kan plassere disse innleggene i en bakkenivå, runde konkret form (som med en gjerdestolpen) for ekstra stabilitet.

•Brace topper og bunner i tre av de fire sidene (la ene åpen) ved å sette inn horisontal 2-ganger-4 styrene i mellom innlegg. Subtrahere bredden av innleggene på hver side å få målingen. Angi 2-av-4s flush med utover mot kantene av innleggene. Tånegl (stasjonen skruen i på skrå) styrene til innlegg med tre skruer.

•Lag en flyttbar side som kan trekkes ut av bakken og fra hyllen. Sett to flere hjørne innlegg i bakken, ved siden av de to eksisterende hjørne innleggene som er angitt på den åpne siden av strukturen. Sette dem i bakken på en lik dybde. Hvis du brukte betong skjemaer, kutt disse innlegg nivå med overflaten av bakken (3 fot) så bunnen hvile på overflaten av tilstøtende konkret form. Spenne toppen og bunnen med vannrette 2-av-4s, på samme måte som de andre sidene ble gjort.

•Linje hver side med en 3-fots kvadrat bølgeblikk. Bore korrugerte metall langs innlegg og bukseseler hver 12 inches bruker taktekking skruene.

•Sett en skrue-på bolt klinke til hjørnet innlegg der siden flyttbare sitter for å holde den på plass. Bruk to bolt låsene øverst på hver side hvis du har en flyttbar side som settes inn i bakken. Bruke fire bolt låsene, to nær toppen av hver side og to nær bunnen av hver side, hvis du brukte betong skjemaer og innlegg av flyttbare siden kan ikke bli sittende fast i bakken.