Hvordan bygge en kompost Tumbler av en søppel kasse

October 30

En kompost tumbler er en spesiell type kompost bin, kalles en kompost wormery. Kompost er lagt gjennom en åpning i sylinderen som er da forseglet. Etter tilføyer kompost, er hyllen langsomt rullet over en eller to ganger. Dette blander luft, sopp og bakterier i kompost og hjelper nedbryting skje raskere. En roterende sylinder er mye mer visuelt tiltalende enn en haug av avfall i hagen din og gjør kompostering mer hensiktsmessig enn vanlige hauger.

Instruksjoner

Gjør et vannglass fra en hylle

•Lay røret på bakken der kompost bin skal bygges. Endene av pipe merke på midten av dine innlegg hull. Grave hvert hull til en 16-tommers dybde. Hullene må justeres når innleggene er installert, men denne fullfører fleste graving.

•Measure høyden på hyllen er du bruker og skillet som nummer i halv. Legge 8 inches til totalt, og lage et merke på innsiden ansiktet begge innlegg. Bruker litt 1-tommers padle, bore hull rett gjennom innlegget. Vær forsiktig center bore på mark, og holder det loddrett når pressmiddel. Dette er din monteringshullene.

•Midtstill søpla mellom deg legge hull. Mål 1/2 høyden på hyllen og legge 2 inches. Bore 1-tommers hull i siden av skuffen på denne høyden. Presse røret i dette hullet og Midtstiller den over hyllen til finne merket for motsatt hullet. Bruk en torpedo nivå og målebånd å bekrefte det er sentrert og nivå før du gjør et merke. Bore hullet og sett røret gjennom den.

Stå et sted innlegg opp i sine respektive hull. Ikke fyll hullet. Innleggene kan være plumbed lettere etter fat er montert.

•Løft opp kompost fatet opp og løft høyre side av røret i tilsvarende hullet i innlegget. Vrikke røret helt ned i hullet og plasser den venstre enden av røret i hullet på andre innlegg. Flytt røret slik at det er plassert med samme avstand mellom stolpene.

•Level innlegg og fyll skitt i rundt seg. Pack jord tett og bruker en snekker nivået vertikalt på innlegget for å lodde det. Avstanden mellom stolpene skal samsvare med øverst og nederst.

•Sett skruen litt i øvelsen. Forsegle lokket til beholderen med åtte 3/4 metall skruer, plassert med samme avstand. Bruker åtte skruene gir god støtte, selv når beholderen er opp-ned.

•Legg en pose med potting jord, noen frukt eller banan skreller og en balje med vanlig fiske ormer. Du kan å bore rader med 1/16-tommers hull i bunnen for seepage. Plantemateriale består hovedsakelig av fuktighet og det vil trenger en måte å tømme. Lagre dette vannet til rett rundt planter.

Tips og advarsler

  • Hvis du skal ofte åpner kompost bin, er erstatte lokkets skruene med hengsler og en monterings system ideelt.
  • Hver gang kompost er lagt til eller fjernet fra tumbler, slå tromme to eller tre ganger. Sentrale røret vil føre til blande som er velter. For best resultat, bør beholderen tumlet minst en gang i uken.