Hvordan bygge en kompost Bin paller med en plast trommelen

October 3

Blomst og grønnsakshager bringe lys belønninger til hjem gartnere med vekst, blomster og avlinger, men krever forsiktig planting og vedlikehold. De produserer også ganske mye søppel, døde blader, bortkastet blomstrer og sesongen-slutt opprydding. Organisk og grønne gartnere vet at alle som søppel - sammen med organisk avfall fra kjøkken og kontoret, kan spille en viktig rolle i jord vedlikehold. Hjem kompostering oppfordrer nedbrytning av disse organiske materialer og resultatene i rike økologiske endringer for jord. Bygge en kompost bin av din egen med en tre eller plast hylle i nærheten, inkludert industrielle hyller med vedlagte paller.

Instruksjoner

•Drill seks-syv hull i sidene dine plast trommelen for luftsirkulasjon. Kompost kokker"" raskere med tilstrekkelig tilgang til luft, spesielt på bunnen av hoper. Sett oppsettet i en flat, selv nettsted hvor det blir indirekte sol og ly fra regn og vind. Eksponering mot elementene uro fuktighet og temperatur på en sunn kompost haug. Pallene rundt hyllen skal sitte flat for å unngå tipping.

•Fyll trommelen en tredel full av hage jord som din base. Bruk jord når du vil. "start" kompost eller suge opp overflødig vann i haug. Legg verftet ufruktbare som gress, løv, tre og død løvverk og kjøkken og huset utklipp som frukt, pasta, brød, kaffe begrunnelse, eggshells, papir, papp og vev. Ikke Legg til ugress eller sopp, ettersom disse spire i kompost hauger, og unngå kjøtt, fisk eller eggprodukter som dette tiltrekker seg skadedyr. Bruke et bredt utvalg av ingredienser for sunt, balansert kompost.

•Mix kompost forrett eller kjøttbenmel i bunken for å starte prosessen sammenbrudd og vann haugen før det er fuktig hele. Bruk en spade eller hage gaffel til å snu bunken. Mikroorganismer som bryter ned det organiske materialet må både fukt og luften å overleve og gjøre sitt arbeid. Nå helt til bunnen av hyllen til slå all materie.

•Feed og vann haugen hver uke. En gang i uken feedings føre til raskere matlaging og bedre balanse i kompost hauger. Aldri la haugen gå tørr eller få soupy, som vil enten drepe mikroorganismer. Snu bunken minst én eller to ganger om dagen, og oftere for raskere kompostering; flere luftsirkulasjon fører til raskere matlaging. Forvente kompost varme som den bryter ned.

•Bruk kompost når det blir mørke og smuldrete, og når en jord-lignende utseende. Scoop ferdig kompost ut for hagen, og la uferdige kompost å koke lenger.

Tips og advarsler

  • Bygge en orm bin som et alternativ, no-mix kompost haug. Ormer gjør best i brede, grunne beholdere, med jord og filler papir som sengetøy. Fôrer ormer en gang i uken, og tillate dem å bryte organisk materiale ned for deg.