Hvordan bygge en kompost Bin på en høyde

October 18

En kompost bin gir en plassering å lagre organisk avfall før det kan gjenbrukes hage gjødsel eller mulch. Plassering av en kompost bin er betydelig inne mange aspektene; du vil kanskje kompost bin nær hjemmet eller flere verft unna. Hvis ditt hjem er bygget på en høyde eller skråning, må du forberede området for bygging av kompost bin. Bygge på toppen av en ås blir betydelig enklere enn å bygge av bakken.

Instruksjoner

•Shovel ut et nivå område for plassering av kompost bin. For plassering på en åstopp, grave et område ca 6 inches dypt, med nivå bunn. Grave bare foran området 6 inches dyp plassering på en skråning, og for resten av området uthulet, grave så dypt som nødvendig for å gjøre en plan overflate for kompost bin. Det gravd ut området bør være ca 4 av 6 fot.

•Mix en last av betong og hell i gravd ut området. Glatt ut betongen murskje og kontroller overflaten er nivået før betongen tørke helt. Betong er fuktig, trykk fire 2-ganger-4 tommers styrene, skjære til 4 fot i lengde, våte betong i form av en 3-ved-5 fot rektangel å lage innlegg. Kan helles betong tørke et par dager.

•Measure og skjær fire 2-ganger-4 tommers boards å måle 5 fot lang og fire til å måle 3 fot i lengde. Fest brikkene langs toppen og bunnen av stolpe med tre skruer å skape en ramme for kompost bin.

•Sett kryssfiner stykker, klipp og målt tilpasses til sidene av rammen med tre skruer, forlater øverst og nederst åpen. Mål og klipp et stykke til åpningen på toppen av kompost bin.

•Installer hengsel og klinke inventar til kryssfiner brikken opprette lokk for kompost bin.

•Sett lag av plast sheeting på innsiden av kompost bin, dekker alle tre sider i tillegg til bunnen. Sikre plast ark på plass med stifter gjennom plast i tre stykker. Plast ark vil forhindre overflødig væske i kompost bin lekker ut, råtnende hyllen og kjører ned bakken og opprette en lukt.

•Plasser sagmugg eller tørkede blader i bunnen av kompost bin å absorbere fuktighet opprettet av rotne materialer plassert inne i kompost bin.