Hvordan bygge en kompost Bin gård

September 20

Kompost binger har blitt brukt i en eller annen form siden landbruk begynte. En kompost bin gård tar konseptet ett skritt videre og bruker din kasse som en gård for voksende ormer. Kalt vermicomposting, er det ligner kompostering, som gjør organisk jord fra en lang liste over tilgjengelige forkaster med lufting for mikrobiell handling å fordøye organisk materiale. Ormen oppdrett bruker fuktig avis og halm og mat forkaster reprodusere to salgbar produkter: mer ormer for fiske og worm støpegods som ingrediens for potting jord. Her er hvordan å bygge din egen kompost orm gård i hyllene.

Instruksjoner

•Drill kvart-tommers hull i bin bunnen og sidene. Plastikk eller tre vil gjøre bra. Plass dem i et kjølig, fuktig, mørkt sted. Plasser screening i bunnen. Fyll hyller med sengetøy avisen strimler eller brukt halm og fukt. Plass dem på murstein slik at vann drenering og luft infiltrasjon.

•Få en pågående ormen matkilde. Disse kan omfatte bord levninger, restaurant mat forkaster, utdaterte råvarer, brukte kaffegrut, cornmeal og gården frukt eller unsellable grønnsaker. Terninger eller finhakke skrap mat og avløp. Legge til 4 kopper bord levninger å starte. Etter en uke, Legg 4 flere kopper og bland inn i overflaten på sengen. Gjør dette for en måned og deretter daglig feedings når de begynner å formere seg. En halvkilo ormer kan fordøye en halvkilo bord levninger per dag når de får fullt kommer og acclimated til miljøet.

•Purchase et par pounds av kultivert røde ormer fra en orm hus. Kjøp Eisenia fetida ormer. Spør ormen huset hvor mange bør du starte hyllene og hvor lang tid det vil ta for multiplikasjon og din første innhøsting. Legg ormer til hyller, mate hver fjerde dag først som ovenfor, og holde fuktighet nivå opp. Sjekk i en måned etter at ormer har avgjort og har vokst i kompost.

•Etter ca seks uker, høste ormer for hånd og pakke dem i pund bokser og bag i plast, tolv til en pose. Kjøleskap for å holde dem friske og tregere ormer metabolisme. Også pakke støpegods opprettet av ormer for salg. Restock tomt hyllene med ormer ikke høstes og nytt sengeutstyr og begynner fôring prosessen igjen for en annen vekst syklus. Holde oversikt over ormer i en hylle, syklus, mat brukes (type og mengde) og ormer høstet. Merk eventuelle andre endringer i miljøet, temperatur, vann og andre variabler.

•Contact orm utsalgssteder mens ormer er hardt arbeid for deg og få salg forpliktelser eller avtaler. Sjekk med fiske agn butikker på populære steder, spesielt i de varme sommermånedene når ormer er vanskelig å finne og fisk er bite. Normal etterspørselen ganger hente de $25 per pund. Kontakt salgsautomat eiere og selge ormer direkte til eieren. Kjøp salgsautomater fra eieren og selge ormer selv. Kontakt lokale hagen forretninger og jernvareforretninger å se hvis de vil kjøpe din vermicomposting støpegods. De selge for mellom $1 og $6 per pund, avhengig av kvalitet. Hage butikker kan selge ormer direkte som Kit for ormen avstøpning tillegg for potteplanter.

Tips og advarsler

  • Holde ormer frisk ved å lagre dem i kjøleskap når de er klar til å selge og ikke multiplisere.
  • Bruk en kjøligere med is når du overfører ormer til ulike steder.
  • Ormer kan leve opp til 15 år, så du har tid til å få pengene tilbake.
  • Unngå våte forhold i hyller eller ormer vil råtne. Fuktighet er fin. Våt er en forbrytelse.
  • Unngå å bruke glanset papir. Avispapir og halm er best.
  • Unngå forsøker å dyrke ormer i konvensjonelle naturen. Kompost er avhengig av mikrober å gi en høyere organisk nivå kombinert med sand og leire-baserte smuss å danne en leirjord. Vermicomposite vokser ormer og worm støpegods. De to metodene er litt lignende, men produserer ulike produkter.